Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Τα νέα της δεύτερης ομάδας και των γυναικών του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Σήμερα το απόγευμα ολοκλήρωσε τη προετοιμασία της η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού, ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Ξηρόβρυση για τη τρίτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου.

Απαντες παρόντες στο συγκρότημα του Θωμά Σαραφίδη, το οποίο θέλει να συνδυάσει τη νίκη με μια καλή εμφάνιση. Ο αγώνας ξεκινά στις 3 το μεσημέρι.

Για το διπλό στην Ελασσώνα

Η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού προπονήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου, με τον Νίκο Κωτάκη και τις παίκτριές του να δηλώνουν έτοιμοι για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τις Ολυμπιώτισσες Ελασσώνας.
Η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί κατάλληλα με σκοπό να φτάσει στη τρίτη της νίκη σε αυτή τη πέμπτη αγωνιστική της σεζόν, η οποία είναι και η τελευταία του πρώτου γύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.