Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Κιλκισιακός-Νεφέλες Κατερίνης 3-2


Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Τι και αν είχε να αντιμετωπίσει τη πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος; Τι και αν έμεινε πίσω στο σκορ; Ο Κιλκισιακός έκανε μεγαλειώδη εμφάνιση και επιβλήθηκε με 3-2 κόντρα στις Νεφέλες Κατερίνης, για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Οι παίκτριες του Νίκου Κωτάκη έδειξαν δείγμα από το μεγάλο τους ταλέντο, καθώς αν και είχαν απέναντί τους μια δυνατή και έμπειρη ομάδα, ήταν καλύτερες και έφτασαν δικαίως στο τρίποντο.

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Κιλκισιακό και στο 13' η μπάλα...χάθηκε! Η Αναστασιάδου έπαιξε κάθετα στην Καραβασίλη, αυτή με τη μία έσπασε τη μπάλα στη Γάτσιου που με πλασέ στη κίνηση άνοιξε το σκορ.

Ο ΑΟΚ ήλεγχε πλήρως, δημιούργησε δύο ακόμη φάσεις, και στο 26' δεν δόθηκε πέναλτι σε χέρι μέσα στη περιοχή μετά από προσπάθεια της Γάτσιου.

Από το 35' και μετά οι Νεφέλες κέρδισαν μέτρα, και στάθηκαν τυχερές μιας και ισοφάρισαν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους με πλασέ της Παπακώστα.

Οι φιλοξενούμενες είχαν τη ψυχολογία με το μέρος τους, και δοκάρι στο ξεκίνημα της επανάληψης μετά από κακό διώξιμο της Τζττζίδου. Τελικά στο 52' έφτασαν στην ανατροπή με την Μιχαηλίδου.

Σωτήρια απόκρουση της Τσαρτσαράκη στο 65', και από εκεί και πέρα με τις εσωτερικές αλλαγές, ο Κιλκισιακός έγινε πιο επιθετικός και κυριάρχησε στο γήπεδο.

Ευκαιρία με τη Καραβασίλη στο 68' με την ισοφάριση να έρχεται τέσσερα λεπτά αργότερα.

Φάουλ αρκετά μέτρα έξω από τη περιοχή, όμως η Ελένη Μουρατίδου έστειλε τη μπάλα συστημένη στο "δεξί παραθυράκι" για το 2-2.

Στο 78' η Καραβασίλη δε μπόρεσε να κερδίσει σε τετ-α-τετ την Πατσιοδήμου, όμως τα κορίτσια συνέχιζαν να πιέζουν και δικαιώθηκαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Εκτέλεση κόρνερ της Μουρατίδου, η μπάλα στρώθηκε στη Γάτσιου που εκτέλεσε με την μία για το τελικό 3-2!

Τη Κυριακή 5/3 η ομάδα της πόλης μας υποδέχεται τον Άγιο Νέστορα Καρδίτσας.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσαρτσαράκη, Πουλιοπούλου, Παρπαρά, Τζιτζίδου, Μουρατίδου, Αναστασιάδου, Βασιλειάδου (73' Ν. Παπαδοπούλου), Γάτσιου, Καραβασίλη, Φούρναρη (46' Αβραμίδου), Χατζηγεωργιάδου (54' Ασκονίδου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.