Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Μοναδική προσφορά του Yoga Pilates House Kilkis

Δελτίο τύπου
Yoga Pilates
House Kilkis
Μοναδική προσφορά γνωριμίας, αποκλειστικά στο yoga pilates house στο νομό Κιλκίς το Infra Red Therm Lipolysis εγγυάται απώλεια πόντων στην 8η συνεδρία. Ρωτήστε τους πελάτες μας για τα αποτελέσματά του.


Μέχρι και 31/1 οι 18 συνεδρίες στην τιμή των 12 (120 ευρώ) και μαζί μια μηνιαία συνδρομή δώρο για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.Πληροφορίες στο τηλ 23417 71719

Τι είναι το 
Infra Red Therm Lipolysis

Το Infra Red Therm Lipolysis είναι μια ειδικής συσκευή εκπομπής θερμικών υπέρυθρων κυμάτων με τη μορφή ερυθρού φωτός. Εκπέμπει ασφαλές, θεραπευτικό φως (ηλεκτροθερμία) το οποίο, σε συνδυασμό με αερόβια άσκηση μέτριας έντασης, επιδρά σημαντικά στην επιτάχυνση της διαδικασίας καύσης και απώλειας λιπώδους μάζας από τον οργανισμό.

Πως λειτουργεί 

Η ακτινοβολούμενη (ή απώτερη ή μακρινή υπέρυθρη) θερμότητα είναι κατά βάση μια ενέργεια η οποία θερμαίνει αντικείμενα απευθείας μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται μετατροπή, χωρίς να είναι αναγκαία η θέρμανση του αέρα που μεσολαβεί.

Η ακτινοβολούμενη θερμότητα ονομάζεται επίσης υπέρυθρη ακτινοβολία (IR) και είναι μια σημαντική ενεργειακή δύναμη που προωθεί την ίαση – μια άνοδο του αριθμού των λευκών αιμοσφαιρίων στο αίμα, ταχύτερο μεταβολισμό, καλύτερη κυκλοφορία και αποτοξίνωση.

Η καύση 600 έως 2.400 θερμίδων σε μια συνεδρία 30 λεπτών είναι συνήθης. Αυτό το στοιχείο είναι ανεκτίμητο για όσους δεν ασκούνται και για όσους δε μπορούν να ασκηθούν, αλλά όμως επιθυμούν έναν αποτελεσματικό έλεγχο σωματικού βάρους και ένα πρόγραμμα διατήρησης της φόρμας τους.

29 λεπτά στο Infra Red Therm Lipolysis = 4,5 ώρες τρέξιμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου