Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Φιλανθρωπικό γκαλά και κοπή βασιλόπιτας στο Kinesis Gym Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου και ώρα 20:00 στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου Kinesis-Gym, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Η διεύθυνση του γυμναστηρίου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα μέλη παλιά και νέα, ενεργά και μη, για την παρουσία τους σε αυτή την μικρή γιορτή η οποία έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.


Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος με την βοήθειά σας μαζέψαμε αρκετά τρόφιμα μακράς διαρκείας (όπως, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες και άλλα) τα οποία θα δοθούν σε μεμονωμένα άτομα ή οικογένειες που τα έχουν ανάγκη ύστερα από συνεργασία μας με τους «Αστυνομικούς της γειτονιάς Κιλκίς».

Η παρουσία και ενεργή συμμετοχή σας στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε κάποιους συνανθρώπους μας, μας γέμισε χαρά και ιδιαίτερη τιμή.

Για την ιστορία, ο τυχερός της βραδιάς που βρήκε το φλουρί είναι ο Αλέξανδρος Κοσμίδης. Ο Αλέξανδρος εκτός από ένα καλότυχο και γεμάτο χαρές 2017 κέρδισε και μια ετήσια VIP συνδρομή.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.