Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Όλα τα νέα του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η προπόνηση του Κιλκισιακού, ο οποίος μπαίνει στη τελική ευθεία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Πεδινό.

Μπορεί ο καιρός να μην είναι σύμμαχος, όμως ο κ. Δανδίκας και οι παίκτες του έχουν μεγάλη όρεξη για δουλειά και αγώνες, και φυσικά θέλουν να ξεκινήσουν θετικά το 2017.

Αποστολή Ελασσόνα

Αφού η τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος πήρε...μετάθεση για τις 29 του μήνα, ο Κιλκισιακός θα ταξιδέψει τη προσεχή Κυριακή στην Ελασσόνα για να τεθεί αντιμέτωπος με τις Ολυμπιώτισσες. Στόχος της ομάδας του Νίκου Κωτάκη είναι η τρίτη νίκη στη σεζόν, και θα περιμένει το αποτέλεσμα στο ντέρμπι Αγίας Βαρβάρας-Νεφέλες Κατερίνης για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο ή και να μπει στη πρώτη δυάδα.

Τη Τρίτη θα λάβει χώρα η πρώτη προπόνηση για αυτή την εβδομάδα, με το συγκρότημα του ΑΟΚ να μη μετρά απουσίες.

Πρεμιέρα δεύτερου γύρου για τον Κιλκισιακό Β'
Ωρα πρωταθλήματος τη Κυριακή για τη δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού, που θα φιλοξενήσει στο Σταυροχώρι τον Σταθμό Μουριών. Σίγουρα οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες έχουν φέρει κάπως πίσω το προπονητικό πρόγραμμα, με τον τεχνικό Θωμά Σαραφίδη από το απόγευμα της Δευτέρας να καθοδηγεί τους παίκτες του στο γήπεδο.

Από εκεί και μετά σκοπός της ομάδας είναι η απόκτηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από την ευρύτερη περιοχή, και αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί τις προσεχείς ημέρες.

Στα Κουφάλια η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Μια εβδομάδα πίσω πήγαν οι προπονήσεις της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΦΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, αφού ο χιονιάς και ο παγετός ακύρωσαν την επανέναρξη. Από τη Τρίτη καιρού επιτρέποντος τα παιδιά θα επανέλθουν στο γήπεδο του Σαλάτς για να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Βέβαια τη Κυριακή 22 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εξόρμηση για το 2017 με την ακαδημία του Κιλκισιακού να μεταβαίνει με τέσσερα τμήματα στα Κουφάλια για να δώσει φιλικούς αγώνες με τον Π.Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.