Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Φραγγίδης: "Περισσότερη διαφάνεια και δημοκρατία, μακριά από πολώσεις..."

Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
Στα πιο ταπεινά ένστικτα του ακροατηρίου τους απευθύνθηκαν ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά. 

Την ώρα που ο ελληνικός λαός μαστίζεται από την ανεργία, την παιδική φτώχεια και τα σπίτια απροστάτευτων οικογενειών βγαίνουν στο σφυρί για χρέη προς την εφορία, οι κ.κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης ξιφούλκησαν υπέρ των συμφερόντων των επιχειρηματιών που τους υποστηρίζουν. Αυτό το "φύγε εσύ έλα εσύ", μόνο στη λύση των προβλημάτων του λαού, δεν οδηγεί...

Ένα σκηνικό σήψης και διαφθοράς που όχι μόνο δεν προδιαγράφει τη διέξοδο από την κρίση, αλλά υπόσχεται ακόμη πιο δύσκολες μέρες για την ελληνική κοινωνία.

Ο Πρωθυπουργός αποχώρησε και τις δύο φορές που στο βήμα της Βουλής ήταν η κ. Γεννηματά δείχνοντας ότι δεν αντέχει να ακούει τη φωνή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ότι δεν αντέχει να ακούει την αλήθεια.

Ως κόμμα καταθέσαμε πριν λίγους μήνες συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση της διαφθοράς. Από τότε η κυβέρνηση δεν έχει κάνει το παραμικρό. Μόνο μεγάλα λόγια και κούφιες υποσχέσεις μέσα σε ένα απίστευτο κλίμα πόλωσης, ακούσαμε από τον κ. πρωθυπουργό… Το σίγουρο είναι πως σύντομα και για αυτό θα λογοδοτήσει στον ελληνικό λαό.

Στη νέα διαπλοκή που θέλει να στήσει η κυβέρνηση, η Δημοκρατική Συμπαράταξη απαντά με στέρεους και αποτελεσματικούς θεσμούς.

Στη συστηματική προσπάθεια να εδραιώσει το δικό της καθεστώς, η μόνη απάντηση είναι περισσότερη Διαφάνεια και Δημοκρατία…

Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά την συνεννόηση όλων των δημοκρατικών δυνάμεων σε μια εθνική γραμμή, μακριά από καιροσκοπισμούς και ανώφελες κραυγές διχασμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.