Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Ξεκίνησαν οι Γυναίκες του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Στο γήπεδο μπήκαν τη Τρίτη 11 Οκτωβρίου οι παίκτριες της Γυναικείας Ομάδας του Κιλκισιακού, πραγματοποιώντας τη πρώτη τους προπόνηση ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.


Η πρώτη έγινε στο γήπεδο του Σταυροχωρίου, έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί λόγω βροχής ο αγωνιστικός χώρος του Σταδίου.

Ο Νίκος Κωτάκης αφού πρώτα μίλησε στις κοπέλες για το πρόγραμμα και τις ασκήσεις που θα δουλέψουν, έριξε στα βαθιά τις κοπέλες του ΑΟΚ.

Είκοσι κορίτσια έδωσαν το παρών, ενώ υπήρχαν και δικαιολογημένες απουσίες, με τη Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού να μετρά ρόστερ 25 ποδοσφαιριστών, και τη διοίκηση να κινείται και για την απόκτηση κι άλλων, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει στη Γ΄ Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.