Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Στην Αξιούπολη η σχολή ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Το "Μπορντό" ποτάμι" έφτασε στην Αξιούπολη τη Κυριακή 9 Οκτωβρίου για φιλικούς αγώνες με τον τοπικό Εθνικό και την Α.Ε. Πολυκάστρου!
Μια εκατοντάδα παιδιά της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού αντιμετώπισαν σε φιλικά παιχνίδια τον Εθνικό και την ΑΕΠ σε μια πραγματική γιορτή για τις ομάδες του Κιλκίς!

Δύο ομάδες Παίδων, δύο Προπαίδων, δύο Τζούνιορ, δύο Προτζούνιορ και μία Μπαμπίνι, ήταν η αποστολή της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού.

Στους Παίδες ο Σπύρος Ματεντζίδης είδε τις ομάδες του να επικρατούν με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι του Εθνικού χάρη σε τέρματα των Γιάννη Ζιούτα και Ανδριανού Πεπεγιάννη, ενώ δόθηκε ένα ακόμη εικοσάλεπτο με την Αξιούπολη, και ο Κιλκισιακός πήρε τη νίκη και εκεί με χατ-τρικ του Κωνσταντίνου Γιατισάκη.

Δυνατές οι ομάδες του Πολυχρόνη Γιαννίτση στους Προπαίδες 2004 και 2005, τέθηκαν αντιμέτωποι με τα αντίστοιχα τμήματα της Αξιούπολης και του Πολυκάστρου, και φάνηκε πως υπάρχει πολύ ταλέντο στο Νομό Κιλκίς!

Σε δύο ομάδες χωρίστηκαν και οι Τζούνιορ του Σέβου Σεβαστόπουλου, "χορταίνοντας" παιχνίδια καθώς έδωσαν συνολικά τρία η κάθε μία.

Η Ελένη Μουρατίδου είδε για πρώτη φορά να αγωνίζονται οι Προτζούνιόρ της, και έμεινε άκρως ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα.

Τέλος στα Μπαμπίνι δόθηκαν...μάχες! Πάντα οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές τραβούν πάνω τους όλα τα βλέμματα, κάτι που έγινε και τη Κυριακή. Η ομάδα του Γιώργου Βέργου στα πρώτα της φιλικά για φέτος φάνηκε πολύ δυνατή!

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού έχει ως φιλοσοφία να μην ανακοινώνει τα αποτελέσματα σε Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι. Σε αυτές τις ηλικίες μετρά μόνο η συμμετοχή και το παιχνίδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.