Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Ο Άθλος Κιλκίς στο προκριματικό πρωτάθλημα TAE KWON DO Βορείου Ελλάδος

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 8-9/10/2016 ημέρες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Προκριματικό πρωτάθλημα TAE KWON DO Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο (ΕΛΟΤ).

Το προκριματικό πρωτάθλημα αυτό πραγματοποιείτε για να καταφέρουν οι οκτώ καλύτεροι αθλητές της Βόρειας Ελλάδας κάθε κατηγορίας να προκριθούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκίδα τον Νοέμβριο και να αγωνιστούν με τους οκτώ καλύτερους αθλητές της Νότιας Ελλάδας για να αναδειχθεί τελικά ο Πανελλήνιος πρωταθλητής της κάθε κατηγορίας.

Στο προκριματικό πρωτάθλημα συμμετείχαν όλα σχεδόν τα σωματεία της βορείου Ελλάδος που είχαν βλέψεις για διάκριση στο πανελλήνιο με τον αριθμό των αθλητών να φτάνει περίπου τους τετρακόσιους. Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς συμμετείχαν έξι αθλητές από τους οποίους κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για το Πανελλήνιο οι τρεις. Παρακάτω αναφέρονται οι αθλητές με την ανάλογη κατάταξη.

Οι αθλητές που προκρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι :
1. Γιαννουλάκος Βασίλης παίδων 2005 κιλά -41
2. Κατσαούνη Σοφία Κορασίδων 2005 κιλά -49
3. Τσαρτσάλης Κων/νος παίδων 2005 κιλά -57

Οι αθλητές που αγωνίστηκαν αλλά δεν κατάφεραν να προκριθούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
1. Σιδηρόπουλος Λάζαρος παίδων 2002-2004 κιλά -61
2. Τσαρτσάλη Χρυσή κορασίδων 2002-2004 κιλά -51
3. Νικολαίδης Γιώργος παίδων 2002-2004 κιλά -57

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα και έκλεισε λέγοντας ότι "Όποιος προσπάθησε ασχέτως εάν έχασε η κέρδισε να είναι ικανοποιημένος από τον εαυτό του αλλά αυτός που δεν προσπάθησε αλλά πάρα ταύτα κέρδισε αυτός πρέπει να αναλογιστεί αν πρέπει να χαρεί.  
Δίνω λοιπόν τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους αθλητές του συλλόγου που αγωνίστηκαν".

Ο αρχηγός ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των αθλητών και ευχήθηκε σε αυτούς που προκρίθηκαν την καλύτερη δυνατή διάκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.