Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 ελάτε να τρέξουμε

Την Κυριακή 15 Μαΐου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς και ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς συνδιοργανώνουν το Kilkis City Trail 2016 με τέσσερις αγώνες δρόμου για όλες τις ηλικίες και όλες τις ικανότητες:

- Δρόμος 400μ. για ΑμεΑ (10 π.μ.)

- Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5χλμ (11 π.μ.)

- Δρόμος City-Trail 10χλμ (11 π.μ.)

- Ορεινός Ημιμαραθώνιος 21χλμ (10:30 π.μ.)

Η προεγγραφές έχουν ήδη ξεπεράσει τα 200 άτομα! Ελάτε να τρέξουμε και να περπατήσουμε στις όμορφες γειτονιές του Κιλκίς και στις φυσικές ομορφιές του Λόφου μας. Δεν χρειάζεται να είστε αθλητές ή πρωταθλητές, το τρέξιμο είναι για όλους. Ελάτε να ζήσουμε ένα διαφορετικό κυριακάτικο πρωινό και να στείλουμε ένα μήνυμα υγείας και αισιοδοξίας. Ελάτε να διασκεδάσουμε σε μια μοναδική αθλητική γιορτή για τον τόπο μας, με πολλά χαμόγελα, μουσική και εδέσματα. Την Κυριακή 15/5 το ραντεβού όλων μας δεν θα είναι στις καφετέριες αλλά στο νέο Πάρκο-Κήπο επί της Οδού Βενιζέλου στο Κιλκίς στις 9:30 το πρωί.

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους!

Περισσότερες πληροφορίες και προεγγραφές στο http://www.sdyk.gr/kilkis-city-trail-2016.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.