Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Πετυχημένη και αυτή η αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία και με τις καλύτερες εντυπώσεις πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία του ΕΣΣ Κιλκίς στις 8 του Μάη στην πλατεία Ειρήνης Κιλκίς. 

Η εθελοντική αιμοδοσία του τοπικού τμήματος ΕΕΣ που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, προσέλκυσε για ακόμη μια χρονιά μεγάλο αριθμό αιμοδοτών και πλήθος κόσμου, μικρών και μεγάλων που θέλησαν να συμμετέχουν από μεριάς τους στη μεγάλη "Γιορτή Αγάπης" όπου φέτος ενισχύθηκε με μια ξεχωριστή δράση σε συνεργασία με τον σύλλογο αιμοδοτών Κοζάνης "Γέφυρα Ζωής" οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του τμήματος ενημέρωναν το κοινό για τη δωρεά μυελού των οστών εφαρμόζοντας παράλληλα δειγματοληψία σάλιου στους ενδιαφερόμενους μελλοντικούς δότες.

Ο Eρυθρός Σταυρός του Κιλκίς έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια μεγάλη τράπεζα αίματος δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται καθημερινά πολίτες που έχουν άμεση και κατεπείγουσα ανάγκη σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα πάντοτε με αρωγό και συνοδοιπόρο τον κόσμο που ανταποκρίνεται πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε κάθε κάλεσμα.

Για το λόγο αυτό το τοπικό τμήμα ΕΕΣ ευχαριστεί θερμά :

- Όλους τους εθελοντές αιμοδότες που αφιέρωσαν δέκα λεπτά από το χρόνο τους προσφέροντας αίμα καθώς και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικού του σταθμού αιμοδοσίας του ΓΝ Κιλκίς για τη συνεργασία τους.

- Το δήμο Κιλκίς ( αντιδημαρχία πολιτικής προστασίας & πρασίνου – αντιδημαρχία τεχνικών έργων) για τη διαμόρφωση του χώρου της αιμοδοσίας .

- Τους καλλιτέχνες Φώτη Ζάικο, Κυριάκο Τάντση, Κώστα Παπαδόπουλο, Θεόδωρο Σαχπεκίδη, Γιώργο Γεωργό, Γιώργο Κωσταντά και Ιάκωβο Βαλουκτσή που πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση αφιλοκερδώς.

- Όλα τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης που με ευγένεια προέβαλαν την εθελοντική αιμοδοσία επί σειρά εβδομάδων.

- Τα κρεοπωλεία Θεολόγη, Κούπενου, Κουραλίδη, Νικολαΐδη, Στρατηγούση, καθώς και τη βιομηχανία εμπορίας κρεάτων Κιουρτσίδη για την ευγενική προσφορά κρεάτων.

- Τους Αμαλία Διαλλινά, Παναγιώτη Καβατζικλή, το αρτοποιίο ΑΡΤΟΠΙΝΕΛΙΕΣ, τον πολιτιστικό σύλλογο Μεγάλης Βρύσης, το αρτοζαχαροπλαστείο ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ, το φούρνο του ΠΑΝΤΕΛΗ καθώς και όλους τους εθελοντές που συντέλεσαν για την άρτια διεξαγωγή της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.