Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Δήλωση του νέου προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. - Ν.Δ. ν. Κιλκίς, Κωνσταντίνου Βιολιτζή

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Βιολιτζής
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. - Ν.Δ. ν. Κιλκίς
"Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στο εκλεκτορικό Σώμα για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκανε να με εκλέξει στη θέση του Προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Κιλκίς και να διαβεβαιώσω τον συνυποψήφιο μου Π. Λαπατίνα και όλα τα μέλη της ΝΔ στον νομό μας, ότι τώρα μετά την ολοκλήρωση των εσωκομματικών διαδικασιών, όλοι μαζί ενωμένοι ξεκινούμε τον αγώνα εναντία στον λαϊκισμό και στην φαυλότητα.

Τον Απρίλιο του 1977, στο 1ο προσυνέδριο του κόμματος ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε αναφέρει ότι, «Τα κόμματα για να εκπληρώσουν την αποστολή τους πρέπει: Πρώτον, να έχουν σαφή ιδεολογία και σταθερό προσανατολισμό. Δεύτερον, να κατέχονται από υψηλό αίσθημα ευθύνης. Τρίτον, να είναι δημοκρατικά οργανωμένα». Αυτά είναι τα πιστεύω μας και αυτά θα προσπαθήσουμε να εκπληρώσουμε.

Από αύριο και με ορίζοντα το Συνέδριο της Ν.Δ εκεί όπου θα τεθούν οι βάσεις για την έναρξη του αγώνα για «Οξυγόνο για την Ελλάδα μας», είμαστε όλοι στρατιώτες στο πλευρό του νέου Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είμαι πεπεισμένος ότι Όλοι μαζί από την αρχή θα πετύχουμε…"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.