Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Κάλεσμα Σούλη για συμμετοχή σε ενημερωτική εκδήλωση για αγροτικά θέματα

Κάλεσμα Σούλη Καζαντζίδη
Καλώ όλα τα μέλη και τους φίλους της μεγάλης μας παράταξης να δώσουν με την παρουσία τους στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ (ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 - ΩΡΑ: 18:00 - ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ / ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ) το μήνυμα προς την αποτυχημένη σημερινή κυβέρνηση ότι ήδη ο πολιτικός χρόνος μετρά αντίστροφα για αυτήν.

Τα ψέματα και η περιπέτεια για την Ελλάδα έχουν τελειώσει και πλέον η ΝΔ είναι η μόνη σοβαρή και ουσιαστική εκ των πραγμάτων λύση για ένα καλύτερο αύριο με προκοπή και ευημερία για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Ελληνες.

Με το παρόν μας στην εκδήλωση για τον αγροτικό τομέα την οποία διοργανώνει η ΝΟΔΕ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ συνδιαμορφώνουμε όλοι μαζί το πρόγραμμα αλήθειας, την νέα Συμφωνία Αλήθειας για τους αγρότες μας τους οποίους η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κορόϊδεψε τάζοντας φοροελαφρύνσεις αλλά ήδη το 2017 τους επιφυλάσσει δυσβάστακτα φορολογικά βάρη ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορία του τόπου.

Στην αυγή του Νέου Έτους εύχομαι Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά, Υγεία και απαλλαγή της χώρας από την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) που γνώρισε ποτέ η Πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.