Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

"Αν θέλουν τους πρόσφυγες στο Χέρσο, ας υπογράψουν"

Υπογράφει
ο Χ. Χατζησάββας
Βουλευτής Κιλκίς 
"Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι το πρόβλημα των κέντρων φιλοξενίας δεν έχει να κάνει με κόμματα, είναι θέμα Εθνικό και ως τέτοιο χρήζει ξεκάθαρης αντιμετώπισης από μέρους μας, ακόμα και αν όλοι επιθυμούν το αντίθετο. 

Η προσπάθεια όμως παραποίησης της θέλησης των κατοίκων του Χέρσου, για ολική απομάκρυνση του hotspot και παρουσίαση της ως σύμφωνη στο να παραμείνει, είναι εξοργιστικό.

Η θέληση των κατοίκων στο να φύγει το κέντρο και οι φιλοξενούμενοι λαθρομετανάστες μέχρι τελευταίου, είναι ξεκάθαρη.

Καλούμε λοιπόν τους κατοίκους που ανώνυμα, παραπληροφορούν – παραπλανούν τους τοπικούς άρχοντες ότι, δήθεν, η τοπική κοινωνία επιθυμεί την παραμονή στην πλειοψηφία της το hotspot, να το αποδείξει με ενυπόγραφο αίτημα, επώνυμο και με πλειοψηφία σε σχέση με τον πληθυσμό των κοινοτικών διαμερισμάτων που την αποτελούν. 

Διαφορετικά να μη τολμήσουν να εκφράσουν ξανά την θέληση των κατοίκων που ζούνε στο πετσί τους κάθε μέρα, κάθε μήνα τις επιπτώσεις του εποικισμού που τους επέβαλαν κάποιοι από τα φυλασσόμενα διαμερίσματα που μένουν ίδιοι και ασφαλή σχολεία που πηγαίνουν τα παιδιά τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου