Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Απόλυτα πετυχημένος ο ετήσιος χορός του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου ο ετήσιος χορός του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Υποστηρικτών του Κ.Κ.Σ. στο κέντρο « Κτήμα των ευχών», με τη συμμετοχή 250 και πλέον ατόμων.
Ο πρόεδρος του Κέντρου κ. Θωμαϊδης Παύλος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της ανακαίνισης του κτιρίου, στην ένταξη του φορέα στην πράξη «ΚΔΗΦ-ΑΜΚΕ ‘Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης’», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», στην εξασφάλιση χρηματοδότησης του για την επόμενη τριετία καθώς και στους στόχους της νέας χρονιάς.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωσή μας ο βουλευτής του νομού Γεωργαντάς Γ. , ο Αντιπερειφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, κ.Βεργίδης Α., η Περιφερειακή Σύμβουλος κ.Καραμισάκη Μ., η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς και μέλος του ΔΣ του ΚΚΣ κα Τσοπούλου Μ., η Πρόεδρος του Οργανισμού ΑΠΠΠΒΣ Δ. Κιλκίς κα. Ζιούτα-Γιαννακούλα Κ, η πρόεδρος του Συλλόγου «βηματίΖΩ» και μέλος του ΔΣ του ΚΚΣ, κα Καράμπαγλη Ευθ., ο Δ/ντης του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς κ.Κακουλίδης Γ. καθώς και εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων Λεβεντοχωρίου, , Δροσάτου, Ευκαρπίας, η ποδοσφαιρική ομάδα «Λεβέντες» Λεβεντοχωρίου, οι Σαμαρείτες του τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.

Στο σημείο αυτό θα ήταν παράλειψη μας αν δεν ευχαριστούσαμε τους καλλιτέχνες Παύλο Δραμινό, Τριαντάφυλλο Πουρσανίδη, Βαγγέλη Ιντζεβίδη, Μιχάλη Σιώπη, Λάζο και Ιορδάνη Σαλονικίδη, Νικόλαο Τσαμπαζάκη, Μιχάλη Κετικίδη, Γιώργο Γεωργό, Δημήτρη Δαμιανίδη, Πέτρος Κωστελίδης, Νίκος Κρομλίδης, Γιώργος Εμμανουηλίδης, Φόρης Απατσίδης, Δημήτρης Οταπασίδης, Βασίλης Μπελαλής, Γιάννης Μαργαριτιάδης, Γιάννης Θεοδωρίδης, Χάρης Ξενιτίδης, Θωμάς Μαργαριτιάδης, Παναγιώτης Αμανατίδης, Βαγγέλης Βαλσαμίδης, Γιώργος Μαργαριτιάδης, που αφιλοκερδώς πλαισίωσαν την εκδήλωση και χωρίς τη συνεργασία τους θα ήταν αδύνατη η επιτυχία της βραδιάς, καθώς και όλους όσους μας στήριξαν αγοράζοντας λαχεία και προσκλήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.