Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Τι θα γίνει στη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι κατά το φετινό εορτασμό της 1ης του Νέου Έτους 2017 θα πραγματοποιηθούν σε όλους τους Δήμους της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης οι εξής εκδηλώσεις:

α) Γενικός Σημαιοστολισμός των δημόσιων και δημοτικών κτιρίων, των κτιρίων των Ν.Π.Δ.Δ., Οργανισμών και Τραπεζών από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου της 1ης Ιανουαρίου 2017.

β) Φωταγώγηση των Δημόσιων και Δημοτικών κτιρίων, των κτιρίων των Ν.Π.Δ.Δ., Οργανισμών και Τραπεζών, οδών, πλατειών, αρχαιολογικών χώρων, μνημείων και των πλοίων που βρίσκονται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης κατά τις βραδινές ώρες της 1ης Ιανουαρίου 2017.

γ) Δοξολογία στην οποία θα παραστούν οι τοπικές Αρχές και οι λοιποί φορείς.

Ειδικότερα για τη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης:
Ώρα 10.00π.μ.: Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.