Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Ο "Άθλος" στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 24/12/2016 ημέρα Σάββατο ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς για τα Χριστούγεννα. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο γνωστό σε όλους Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Κιλκίς στην Πλατεία Ειρήνης στις 11.00 ώρα το πρωί.

Ο αθλητικός σύλλογος Άθλος από την πλευρά του δημιουργώντας ένα όμορφο Xριστουγεννιάτικο περίπτερο έδωσε χαρά στους μικρούς και μεγάλους φίλους θέτοντας το Πνεύμα των Χριστουγέννων ως προτεραιότητα για όλους τους παρευρισκόμενους. Στο περίπτερο του Α.Σ. Άθλος Κιλκίς βρισκόταν ο γνωστός σε όλους Μάγος Κοντσαντίν, που με τα υπέροχα μαγικά του που ενθουσίασε τους μικρούς επισκέπτες μας.

Επίσης στο περίπτερο του Συλλόγου βρίσκονταν και τρία πανέμορφα ξωτικά που ζωγράφιζαν στο προσωπάκι κάθε παιδιού αγγελάκια, ξωτικά, αστεράκια και ότι άλλο χαροποιούσε τα παιδιά. Αθλητές του σωματείου χάριζαν στους μικρούς φίλους μπαλόνια και άλλες εκπλήξεις.

Μασκότ Μinions και Μίκη Μάους κόσμησαν όλη την εκδήλωση του δήμου δημιουργώντας μια όμορφη ζεστή ατμόσφαιρα για όλους μικρούς και μεγάλους φίλους αφήνοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας στην άκρη. 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Προπονητής Πουντζουκιδης Κώστας, ο αρχηγός ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος και ο Προέδρος Γιαννουλαίος Βασίλης δήλωσαν ότι όλα ήταν εκπληκτικά.

Στόχος του σωματείου είναι ο υγιής αθλητισμός που απορρέει μέσα από την διασκέδαση και την ευχαρίστηση των μικρών αθλητών μας. Έτσι το Σωματείο θα συνεχίσει να συμμετέχει σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις για τους μικρούς αθλητές μας και όχι μόνο. Κλείνοντας ευχαρίστησαν θερμά τον Αντιδήμαρχο Τσαντάκη Δημήτριο για την πρόσκληση στις εκδηλώσεις του δήμου που κάθε χρόνο με πολύ προσωπική δουλειά στήνει ένα τόσο όμορφο περιβάλλον για όλους τους δημότες. Συγχαρητήρια στον Δήμο Κιλκίς για την πρωτοβουλία του αυτή.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.