Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κιλκίς ετοιμάζεται για την Πρωτοχρονιά

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 17.30 ένα ακόμη παραμύθι με την Κική Βέλκου περιμένει τα παιδιά ενώ στις 18.30 μη χάσετε το Santa Run party από τον Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς με Christmas songs.

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στις 17.30 ένα διαδραστικό παραμύθι με κούκλες από το θίασο “Παραμυθόδεντρο” (Κατιφένια Αρβανιτίδου), στις 18.00 μουσικά παιχνίδια με λέιζερ και εφέ χιονιού και στις 19.00 Παραδοσιακά ποντιακά κάλαντα και τραγούδια με το Στάθη Πορφυρίδη

Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου το πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα ξεκινά από τις 10.30 το πρωί με τη μπάντα του Κιλκίς να σας λέει τα κάλαντα, ξυλοπόδαροι, εμψυχωτές και μασκότ σας περιμένουν για παιχνίδια και παρουσίαση πολεμικών τεχνών από τον αθλητικό σύλλογο “ΑΘΛΟΣ”.

Στις 17.30 “Ο Αη Βασίλης έρχεται..” με συνοδεία κιθάρας και παιχνίδια με λέιζερ, στις 18.00 θα κάνουμε το μουσικό αποχαιρετισμό του 2016 και στις 19:00 Συναυλία από τοπικό μουσικό σύνολο με τίτλο: “Χριστούγεννα στο Κιλκίς”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.