Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Βαριά ήττα με κακή εμφάνιση για τις Ελπίδες Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Σε παιχνίδι για την Β κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς που διεξήχθη στον Άγιο Παντελεήμονα, ο τοπικός Άρης κέρδισε με 4-1 τις Ελπίδες Κιλκίς. Η μικρότερη ηλικιακή ομάδα του Κιλκίς έκανε την χειρότερη δυνατή εμφάνισης ένα αξιόμαχο και έμπειρο αντίπαλο με χρόνια δράσης στα τοπικά μας πρωταθλήματα. 

Η ήττα αυτή είναι ένα πολύ καλό μάθημα για τους πιτσιρικάδες και τον προπονητή της Β´ ομάδος της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Αλεξάνδρου Κιλκίς ώστε να αντιληφθούν ότι υπάρχουν και άσχημα αποτελέσματα και ότι θα πρέπει να δουλέψουν ώστε να γίνουν καλύτεροι και να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αθλήματος. 

Δουλειά που θα ξεκινήσει από την επόμενη μέρα με καθημερινές προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί με την ευκαιρία της διακοπής μέχρι 08/01/17. Προπονήσεις και φιλικά που θα παρακολουθούν και θα αγωνίζονται και οι γεννημένοι 2002 οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αντρικό πρωτάθλημα με το νέο έτος , όποτε σίγουρα θα γίνει και διαλογή για την συνέχεια και από τους υπάρχοντες και από τους νέους ποδοσφαιριστές του τμήματος.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους στα 11’ , 26’ , 32’ & 62’ ενώ για τις Ελπίδες μείωσε ο Μπαλάσκας στο 49’ με την είσοδο του στο παιχνίδι.

Σύνθεση: Ορμανίδης Β (C), Σεφερίδης Ι, Νικολαΐδης Μ ( 33’ Λαζαρίδης Π ), Χατζηβασιλείου Α, Κερτούκα Γ, Ζαφειρόπουλος Ι, Παπαδόπουλος Χ, Μιχαηλίδης Γ (46’ Μπαλάσκας), Τζιτζίδης Κ ( 46’ Τσίρκας Γ), Μαχμουτάι Α., Μαυροκεφαλίδης Α.

Επόμενη αγωνιστική δράση την ερχόμενη Πέμπτη στο γήπεδο της Ευκαρπίας σε φιλική αναμέτρηση με την Νέων ΕΠΣ Κιλκίς στις 17:00, ενώ στις 28/12/16 έχει προγραμματιστεί συνάντηση στο Π. Αγιονέρι με τον τοπικό Ατρόμητο που αγωνίζεται στην Α14 όπως πιθανό και ένα τρίτο φιλικό την ερχόμενη Κυριακή με τον Α.Ο.Κ στο Πολύκαστρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.