Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Στο 3ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η Ακαδημία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς στο 3ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. 

Το Τουρνουά ολοκληρώθηκε σε δυο αγωνιστικές ημέρες (Σάββατο 10/12 και Κυριακή 11/12) στα Αθλητικά Κέντρα ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΙ CHAMPIONS. Στο Τουρνουά συμμετείχαν οι Ακαδημίες που μετέχουν στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο σκοπός υπήρξε φιλανθρωπικός καθώς τα έσοδα δόθηκαν για την ανακούφιση της οικογένειας του Παντελή Κυριακίδη. 

Εκτός του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ συμμετείχαν οι Ακαδημίες ΠΑΟΚ Κουλούρας, Μέγας Αλέξανδρος Δράμας, Ηρακλής Πτολεμα'ί'δας, ο ΠΑΟΚ Πατριαρχείου,ο ΠΑΟΚ Καβάλας, ο ΠΑΟΚ Ορφανίου, η Ακαδημία Μουντιαλίτο, ο ΠΑΟΚ Χαλκιδικής, η Ακαδημία Χριστού Σερρών κ.ά. 

Τους αγώνες παρακολούθησαν οι υπεύθυνοι του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ , με επικεφαλής τον άλλοτε άσο του ΠΑΟΚ και καλό φίλο της Ακαδημίας κ. Κώστα Λαγωνίδη. Τις Ακαδημίες φιλοξένησε με απόλυτη επιτυχία το Τεχνικό Team της ΠΑΕ με επικεφαλής τον Κύριο Κυριάκο Αλεξανδρίδη, υπεύθυνο του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ συμμετείχε και στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες που προέβλεπε η προκήρυξη, μπαμπίνι, προτζούνιορ και τζούνιορ με τα τμήματα ΜΠΑΜΠΙΝΙ Α1, προτζουνιορ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ και τζούνιορ ΙΝΤΕΡ. 

Την κιλκισιώτικη αποστολή συνόδευσαν οι κκ. Μιχάλης Αναστασιάδης, Κώστας Ντουντούκης, Βασίλης Παμπορίδης, Βασίλης Ορμανίδης και Κώστας Τσακιρίδης. Η μεγάλη συμμετοχή στο τουρνουά του ΠΑΟΚ είναι άλλη μια απόδειξη της τεράστιας δυναμικής που έχει ο ΠΑΟΚ στα τμήματα υποδομής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.