Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Με πρωταγωνιστή τον άνεμο: Αλέξανδρος Κιλκίς - ΑΕΠ Πεδινού ισόπαλοι 1-1

Ανακοίνωση Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Η γενική εντύπωση του Α' ημιχρόνου είναι με την φιλοξενούμενη ομάδα να προσπαθεί να αξιοποιήσει τον ευνοϊκό άνεμο, με γρήγορες ενέργειες , σουτ και σέντρες από μακριά, θα απειλήσει στο 8’ με κεφαλιά του Κάργα και στο 12’ με δυνατό ευθύβολο σουτ του Ελέζογλου αλλά μόνο στο πρώτο δωδεκάλεπτο ,γιατί μετά ο Αλέξανδρος προσαρμόστηκε στις συνθήκες του αγώνα και ισορρόπησε το παιχνίδι.

Στο 26’ ακυρώνεται γκολ του Τσιμπούκα για τον Αλέξανδρου με κοντινή προβολή, ως οφσάιντ από τον πρώτο επόπτη Αλούρη, ενώ στο 32’ χάνεται μια ακόμη καλή στιγμή με τον Ιωαννίδη με κοντινό πλασέ από πλεονεκτική θέση.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ποιο ποιοτικό από το πρώτο ,στο 47’ λεπτό με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του Γιαξή ο Αλέξανδρος ανοίγει το σκορ με τον Αλεξανδρίδη ο οποίος επανήλθε μετά από τον τραυματισμό του που τον ταλαιπώρησε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το παιχνίδι του δευτέρου ημιχρόνου ήταν καλύτερο από του πρώτου ,αλλά και με διαστήματα που δεν ενθουσίαζαν το κοινό, λόγω του ανέμου, που προβλημάτιζε και δυσχέραινε τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων.

Καθοριστική στιγμή για να κλειδώσει την νίκη και τους τρείς πολύτιμους βαθμούς ο Αλέξανδρος είχε με τον Ορφανίδη στο 71’ με τον Ιωαννίδη στο 74’ αλλά και με τον Ντουντούκη στο 76’ λεπτό που σημειώθηκε ως μετά από λανθασμένη υπόδειξη του Β’ επόπτη Κωτάκη.

Η ΑΕΠ Πεδινού ανέβασε την απόδοσή της και μετά από έναν πολύ ωραίο συνδυασμό και με πρώτη κεφαλιά του Ελέζογλου που απόκρουσε φανταστικά ο Κοπαλίδης ,ο επερχόμενος Μάναλης θα ισοφαρίσει με κοντινή κεφαλιά στο 82΄ που θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα

Στο 86' λεπτό αποβλήθηκε ο Κάργας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς έχει πριν το τέλος του Α' γύρου του πρωταθλήματος (απομένει μία αγωνιστική) 5 νίκες 3 ισοπαλίες και 4 ήττες .

Έχει την πρώτη επίθεση στο πρωτάθλημα με 38 τέρματα και παθητικό 24.

Ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας είναι ο Δημήτρης Ιωαννίδης με 12 γκολ.

Δήλωση του ΠΕΛΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ προπονητή της ακαδημίας και της ανδρικής ομάδας Αλέξανδρου Κιλκίς

''Ο σχεδιασμός, ο προγραμματισμός και η στρατηγική που ακολουθείται στις υποδομές του Αλέξανδρου βασίζονται στην ενιαία φιλοσοφία προπόνησης και καθοδήγησης των προπονητών ποδοσφαίρου με τις προδιαγραφές της UEFΑ.

Ήδη έχει ξεκινήσει ο νέος σχεδιασμός - προγραμματισμός για την νέα περίοδο 2017-2018 για όλα τα ηλικιακά τμήματα αλλά και των ομάδων των Ελπίδων και Αλέξανδρου.

Βασική φιλοσοφία του Αλέξανδρου Κιλκίς είναι η ανάδειξη και προώθηση ταλέντων ποδόσφαιρου μέσα από την ενιαία φιλοσοφία προπόνησης και στελέχωσης των αγωνιστικών ομάδων και την υποστήριξη στην μετέπειτα εξέλιξή τους, αλλά και τα οφέλη που προάγει ο αθλητισμός .

Βασικοί άξονες των αγωνιστικών τμημάτων είναι η εκπαίδευση των νέων ποδοσφαιριστών, το ελκυστικό και το αποτελεσματικό ποδόσφαιρο έτσι όπως ακριβώς προτείνει η σύγχρονη επιστήμη.

Έχουμε ήδη ξεκινήσει την ανίχνευση και την επιλογή ταλέντων ποδοσφαίρου που θα στελεχώσουν τα αγωνιστικά τμήματα , με την συμβολή του ΠΑΟΚ ΘΕΣΝΙΚΗΣ.''


Η ομάδα του Αλέξανδρου αγωνίζεται την ερχόμενη Τετάρτη στο Εθνικό Στάδιο Κιλκίς με την ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ για το ημιτελικό κυπέλλου ΕΠΣΚ

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: (ΠΕΛΙΔΗΣ) ΚΟΠΑΛΙΔΗΣ,ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ,ΜΠΑΡΧΟΥΝΤΑΡΑΣΒΙΛΗ,ΨΩΜΙΑΔΗΣ,ΓΙΑΞΗΣ,ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ,ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΣ,ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ,ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΗΣ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ(56’ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.