Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Η Τόλμη Κιλκίς στο ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WTF στο Βελιγράδι

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WTF G1 15th Galeb Trophy-Serbia Open, διεξήχθη στη Σερβία ( Βελιγράδι ) στις 29 -30 Οκτωβρίου 2016. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη σε όλες τις κατηγορίες ηλικιακά, Π/Κ Cadet Male-Female, Εφ/Νεαν Junior Male-Female και Α/Γ Senior Male-Female με το μεγαλύτερο ποσοστό σε πολύ υψηλό επίπεδο. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλα τα αναγνωρισμένα σωματεία και αθλητές-ριες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το ενδιαφέρον από Ολυμπιονίκες, παγκόσμιους και πρωταθλητές ήταν πολύ μεγάλο για τον σημαντικό λόγο ότι μέσα από το G1 υπάρχει βαθμολογία για την επόμενη Ολυμπιάδα.

Η διοργάνωση υποστηρίχτηκε από ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες Daedo σε 11 τερέν με video replay και νέους κανονισμούς διαιτησίας, με τον υπεύθυνο της παγκόσμιας ομοσπονδίας Chakir Chelbat Πρέπει να διευκρινίσουμε για τους κανονισμούς ότι έχουν βελτιωτικό χαρακτήρα προς όφελος των αθλητών-ριών όπως και το ηλεκτρονικό σύστημα για δικαιότερα αποτελέσματα. Οι αναμετρήσεις λόγω μεγάλης συμμετοχής σε πολλές κατηγορίες ανερχόταν έως και 6 φορές.

Σε αυτή τη διοργάνωση, με στόχο την αγωνιστική βελτίωση, συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 11 αθλητές-ριες εκ των οποίων οι 6 ενσωματώθηκαν με την Ένωση Βορείου Ελλάδος ΕΤΑΒΕ λόγω μεταλλίων.

Με την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ αγωνίστηκαν οι:


-Καϊκη Βαλσάμω, γυναικών -53 κιλά

-Φουλεδάκη Μαρία γυναικών, -67 κιλά

-Σκαρλάτου Γεωργία, νεανίδων +68 κιλά

-Καλφοπούλου Μαρία, νεανίδων -49 κιλά

-Δεληγιαννίδης Χριστόφορος, εφήβων -55 κιλά

-Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος εφήβων +78 κιλά,

Δηλώθηκαν από το σύλλογο στην διοργάνωση οι :
-Αναστασιάδης Σεβαστιανός ανδρών -63 κιλά,

-Βαφειάδης Αθανάσιος εφήβων -73 κιλά,

-Μουλιώτα Αθανασία νεανίδων -63 κιλά,

-Παπουτσής Αθανάσιος παίδων -53 κιλά,

-Κουτσός Αριστείδης εφήβων -45 κιλά,

Μετά από δύσκολες αναμετρήσεις κατάφεραν να καταταχθούν στην 5η θέση οι :
Παπουτσής Αθανάσιος cadet -53 κιλά

Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος junior +78 κιλά

Κουτσός Αριστείδης junior -45 κιλά

Στην οκτάδα οι:
Βαφειάδης Αθανάσιος , Μουλιώτα Αθανασία

Οι διοργανώσεις αυτού του επιπέδου αναγνωρισμένες από την WTF έχουν συμμετοχές από αθλητές-ριες με τεράστιες εμπειρίες στην πλειοψηφία τους, η αποκόμιση όμως από την αναμέτρηση είναι σημαντική και ουσιώδη. Όλη αυτή η υποδομή έχει στοιχεία βασικά για αναβάθμιση ενισχύοντας μελλοντικά την ικανότητα και δυνατότητα των διεκδικήσεων για διάκριση.

Επίσης είναι μεγάλη τιμή για το σύλλογο, η επιλογή του προπονητή Λεμονίδη Γεώργιου να ενταχθεί στην ομάδα των προπονητών της ΕΤΑΒΕ ως Coach στην αποστολή.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλη την ομάδα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές για τη συμμετοχή πάνω από όλα και εύχονται καλή συνέχεια σε όποια διοργάνωση έρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.