Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Γενική συνέλευση και εκλογές των εκπαιδευτικών σε ιδιωτικά φροντιστήρια

Ανακοίνωση Συλλόγου Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης – Βορείου Ελλάδος
"Συναδέλφισσες-συνάδελφοι το Δ.Σ. του ΣΕΦΙΕ σας καλεί όλους να παραστείτε και να συμμετέχετε στην εξ’ αναβολής εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του σωματείου μας την Κυριακή 6 Νοέμβρη και ώρα 18.00 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32).

Θεματολογία :

- Απολογισμός δράσης.

- Ενιαίο Μέτωπο πάλης για την διεκδίκηση των απωλειών που είχαμε σε μισθούς, μεροκάματα, συντάξεις και κυρίως της κατάργηση των αντεργατικών νόμων που περιορίζουν ή καταργούν τις ΣΣΕ.

Ενημερώνουμε επίσης για την διεξαγωγή των εκλογών του σωματείου το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Νοέμβρη και ώρες 12.00 - 20.00 στον 1ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.