Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Επιτυχίες του Kinesis Fight Club στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Πλούσιο ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε όσον αφορά τις αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Πόλη μας. Για πρώτη φορά ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοάμυνας (ISDO), την Παγκόσμια Ομοσπονδία IBU Kyodokyokushin, τον Αθλητικό Σύλλογο Σωκράτης και το Γυμναστήριο Kinesis διοργάνωσαν από κοινού Παγκόσμια Συνάντηση Αυτοάμυνας και Πολεμικών Τεχνών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Victoria και συμμετείχαν αποστολές από Ιταλία, Πολωνία, Καζακστάν, Βουλγαρία, Ιρλανδία, Δανία, Άγιο Μαυρίκιο, Νεπάλ, Αϊτή και Ελλάδα.Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 300 αθλητές.

Την έναρξη των αγώνων σήμαναν με τις ομιλίες τους ο Αντιδήμαρχος Κιλκίς Κ. Δ. Τσαντάκης, καθώς και ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας IBU kyodokyokushin, Misiak Maciej.

Ακολούθησαν οι απονομές για τους εκπροσώπους των χωρών και στην συνέχεια παρουσίασε ο Σύλλογος Ποντίων Παναγία Σουμελά Ποντιακούς χορούς. Κατόπιν όλων αυτών ξεκίνησαν οι αγώνες, αρχής γενομένης από τα μικρά σε ηλικία παιδιά, αγόρια και κορίτσια.

Το Kinesis Fight Club συμμετείχε με 19 αθλητές με σημαντικές διακρίσεις οι οποίες ήταν:

1η θέση ο Νικόλας Κουλίδης στην κατηγορία Α4 -30,1η θέση ο Θανάσης Αγγελίδης στην κατηγορία Β1 +65, 1η θέση η Ερμιόνη Μιλεούνη στην κατηγορία Α4 +40,1η θέση ο Σταύρος Σουαντζόγλου στην κατηγορία ανδρών – 80 όπως αγωνίστηκε και στην κατηγορία -70 ανδρών και κατέκτησε την 2η θέση, 2η θεση ο Χαραλαμπος Νάκος στην κατηγορία Α5 -40,2η θέση ο Χρήστος Γρίβας που έχασε στο τελευταίο δευτερόλεπτο από σημείο από τον καζακστανό φαβορί,2η θέση στην κατηγορία Α3 -30 ο Πέτρος Σακαλάκης. 

Επίσης αγωνίστηκαν οι αθλητές Ραφαήλ Ρωμανίδης, Άγγελος Ζαχαρίας, Εράλντο Τσούρι, Ιωάννης Παπαμιχαήλ, Βίκυ Δεβετζή, Δημήτρης Αντωνιάδης, Νίκος Κουτσιόγλου, Άγγελος Μεζερίδης, Δημήτρης Βαζούρας και ο Άγγελος Παπαγεωργόπουλος, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να επικρατήσουν έναντι των αντιπάλων τους.

Δυο επιπλέον αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε δυο νέα στυλ που εισάγει η ομοσπονδία IBU Kyodokyokushin. Στους αγώνες αυτού αγωνίστηκαν οι αθλητές Φάνης Μανουσαρίδης στο στυλ του Submission Fighting με νίκη έναντι του αντίπαλου του και ο Στάθης Ασίκης έναντι στον Χατζέφ Σαλίκοφ από την Αρμενία διεκδικώντας την επαγγελματική ζώνη της IBU Kick Boxing Champion. Σε αυτόν τον αγώνα ο αθλητής δεν μπόρεσε να επικρατήσει, ενώ πήρε καθαρά τον πρώτο γύρο, ο δεύτερος γύρος ήταν ισόπαλος, ο τρίτος του Σαλίκοφ και στην τελευταία παράταση κρίθηκε ο αγώνας στα σημεία υπέρ του Σαλίκοφ.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, όπου οι διοργανωτές και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε σημαντικά αξιοθέατα του Δήμου Κιλκίς (σπήλαιο Κιλκίς, Μονή Αγίου Γεωργίου κ.α.). Επιπλέον, διεξήχθησαν εκπαιδευτικά σεμινάρια σε Kyodokyokushin που δίδαξε ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας ομοσπονδίας Kyoshi Maciej Misia , Kick Boxing δίδαξε o Stansei Stanislaw Kolodziejski, Phylatto method δίδαξε ο Sensei Δημήτρης Γραμματικόπουλος και τέλος UFK Submission Fighting δίδαξε ο Sensei Αντώνης Γιαννακίδης.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους ,ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στο ξενοδοχείο Victoria για την υπέροχη φιλοξενία.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους χορηγούς που μας στήριξαν ηθικά και οικονομικά χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε καταφέρει τόσα. Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε τα καταστήματα, Pizza Bar, Ταβέρνα ουζερί Μπαλσάμικο, καφέ οβελιστήριο της Πόπης, εστιατόριο Τραταμέντο, εστιατόριο Βαρελόφρονες, κατάστημα είδη δώρων Domino, εταιρία καλλυντικών Bionike, Beer House Art Café, Kinesis-Gym, Φάρμα Κουκάκης, Αυγοδιατροφική, Va bene café & snacks,ΒΙΟΚΑΡ,Top Ten MMA Gear, Anthrax Sportswear

Χορηγοί επικοινωνίας

Πρώτη Σελίδα, Μαχητής Κιλκίς, Metro Sport, Kilkis Web TV, Γνώμη Κιλκίς, FOCUS FM Θεσσαλονίκη, Fightsports.gr, Kilkis- press.gr, Ειδήσεις, Πρωϊνή, eidisis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.