Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Ελπίδες Κιλκίς – Στερναϊκός 4-2 - Κακή εμφάνιση αλλά νίκη για τις Ελπίδες

Σε παιχνίδι της Β κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς που διεξήχθη στο γήπεδο της Ευκαρπίας οι μικρότεροι ηλικιακή ομάδα της πόλης, οι Ελπίδες Κιλκίς, νίκησαν χωρίς να παίξουν σπουδαίο ποδόσφαιρο αυτή τη φορά, με 4-2  την αντίστοιχη του Στερναϊκού Μ. Στέρνας. 

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες και εκτός από τα 6 γκολ δεν πρόσφερε πολλά στους αρκετούς θεατές που παραβρέθηκαν στην Ευκαρπία. Το μόνο που κρατάμε είναι ότι οι Ελπίδες Κιλκίς πέτυχαν 4 πολύ όμορφα τέρματα με σχεδιασμένους συνδυασμούς και δέχτηκαν πάλι 2 από δικά τους δώρα στον αντίπαλο μειώνοντας το δικό τους προφίλ. 

Σε πολύ καλή μέρα ο Χρήστος Παπαδόπουλος που πέτυχε με ατομική προσπάθεια το πρώτο γκολ ενώ με σταθερή καλή επίδοση σε κάθε αγώνα οι Κερτούκα Γ. , Ανανιάδης Ν., Λαζαρίδης Π. Τα γκολ 12’ Παπαδόπουλος Χ. 17’ Μαυροκεφαλίδης Α. 37’ Ζαφειρόπουλος Ι. με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ , 73’ Τσίρκας. Εντυπωσιακό αρνητικό στατιστικό: πολλές χαμένες εύκολες ευκαιρίες για γκολ από τους πιτσιρικάδες της Β´ ομάδος της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς. Πιθανό να αδιαφόρησαν και να θεώρησαν εύκολο το παιχνίδι. Τα γκολ για τον Στερναϊκό στο 14’ & 26’.

Σύνθεση : ( Παμπορίδης Β. ) Κιοσές Κ.,Σεφερίδης Ι. Μαργαριτόπουλος Μ. , Ανανιάδης Ν. , Κερτούκα Γ. , Λαζαρίδης Π. , Παπαδόπουλος Χ. , Ζαφειρόπουλος Ι. ( 57’ Τζιτζίδης Κ. ), Μπαλάσκας Α.(73’ Μιχαηλίδης Γ. ) , Μαχμουτάι Α. , Μαυροκεφαλίδης Α.( 63’ Τσίρκας Γ. ).

Επόμενη αναμέτρηση στο αθλητικό κέντρο Ατέρμων με τον Ερμή Τερπύλου την Κυριακή 04/12/16 & 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.