Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

2η Διήμερη Περιφερειακή Έκθεση Επιχειρήσεων στη Στρώμνιτα

Σε συνέχεια της επιτυχημένης έκθεσης που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε η 2η διήμερη Έκθεση στη Στρώμνιτσα στις 22 και 23 Νοεμβρίου 2016.

Η έκθεση είχε σαν θέμα την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και όπως και στην 1η έκθεση συμμετείχαν επιχειρήσεις από την περιοχή του Κιλκίς και της Παιονίας από την Ελλάδα και από τους Δήμους Στρώμνιτσας και Κίτσεβο από την πΓΔΜ. Συγκεκριμένα από το την περιοχή μας συμμετείχαν 25 επιχειρήσεις σχεδόν από όλες τις οικονομικές δραστηριότητες, δηλαδή τα τρόφιμα, την εστίαση, τα βιολογικά προϊόντα, τη μεταποίηση, την κατασκευή επίπλων, τον επαγγελματικό εξοπλισμό, τον κατασκευαστικό και βιομηχανικό κλάδο, τις υπηρεσίες, κ.ά.

Η έκθεση διοργανώθηκε από το Δήμο Στρώμνιτσας στο πλαίσιο του έργου “Business Environment for Economic Sustainability in the Cross-Border Region Strumica-Kilkis-Kicevo” (BUSINESS CIRCLE S-K-K) [IPA Cross-Border Programme Greece-The former Yugoslav Republic of Macedonia].

Την 1η ημέρα, 22 Νοεμβρίου στα εγκαίνια της έκθεσης η Ελληνική πλευρά εκπροσωπήθηκε από την Περιφερειακή Σύμβουλο κα. Μιχαλία Καραμισάκη. Επίσης χαιρετισμό στην έκθεση απηύθυναν εκ μέρους του Δήμου Παιονίας ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Γκουντενούδης και εκ μέρους του Δήμου Κιλκίς ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Παπαδάκης.

Στο πρόγραμμα της έκθεσης ήταν ενταγμένες παράλληλες δράσεις που περιλάμβαναν παρουσιάσεις από επιχειρήσεις σε συγκεκριμένες θεματικές, εκδηλώσεις γευσιγνωσίας τυπικών εδεσμάτων και οίνου.

Έτσι, στην διάρκεια του παράλληλου προγράμματος της έκθεσης εκπρόσωπος της εταιρίας ΤΣΙΓΚΟΜΕΤΑΛ παρουσίασε τη δραστηριοποίηση της εταιρίας στο ζήτημα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει τα προηγούμενα χρόνια.

Επίσης στέλεχος της εταιρίας «ΕΨΙΛΟΝ ΕΨΙΛΟΝ ΑΕ» παρουσίασε καλές πρακτικές στη λειτουργία της επιχείρησης.

Στην εκδήλωση γευσιγνωσίας που διοργανώθηκε στο τέλος της 1ης ημέρας συμμετείχε από Ελληνικής πλευράς το οινοποιείο «ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΣΗΣ» από τη Γουμένισσα το οποίο και απέσπασε θετικότατες κριτικές από τον οινολόγο και τον δοκιμαστή κρασιών που συντόνιζαν τη σχετική εκδήλωση.

Το οινοποιείο «ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΣΗΣ» μοιράστηκε επίσης μαζί με μία επιχείρηση από το Κίτεβο το βραβείο για την καλύτερη παρουσία στην έκθεση.

Οι εκθέτες έδωσαν ραντεβού στην τρίτη Περιφερειακή έκθεση στο Κίτσεβο στις 16 και 17 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.