Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς: Πολύ σωστά κάλεσε την αστυνομία ο κ. Χονδροματίδης

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς δηλώνει για το πρόσφατο συμβάν της διανομής ανώνυμου προπαγανδιστικού εντύπου με πολιτικό περιεχόμενο στην είσοδο του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς, την αντίθεσή του και καταγγέλλει τέτοιες αυταρχικές και παράνομες πολιτικές ενέργειες.

Σύμφωνα με εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ, εντός του χώρου των σχολείων δεν επιτρέπεται η διάθεση ή η διακίνηση πάσης φύσεως υλικού που κρίνεται ως προσηλυτιστικό, προπαγανδιστικό ή στρεφόμενο κατά συγκεκριμένων ομάδων του πληθυσμού. Ως χώρος του σχολείου εννοείται όχι μόνο αυτός του κτηρίου, αλλά και του προαυλίου και των εισόδων αυτού. Οι Διευθυντές των σχολείων, σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση, είναι υπεύθυνοι για την εφαρμογή των νόμων αλλά και για την τήρησή τους στους χώρους του σχολείου.

Για τους παραπάνω λόγους ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων κρίνει ότι η απόφαση του Διευθυντή του 2ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς κ. Χονδροματίδη Α., να καλέσει την αστυνομία για να επιληφθεί του θέματος είναι σωστή και σύννομη και τον στηρίζει σε κάθε του προσπάθεια να προστατέψει τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου