Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Βόλεϊ: Πανέτοιμος ο Άτλας Κιλκίς

Ανακοίνωση Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού "Άτλας Κιλκίς"
Μέσα στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης των προπονητών του στο Βόλεϊ, συμμετείχε στο 4ημερο σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης με τους δύο προπονητές του Σταύρο Χατζηγεωργιάδη και Γιώργο Χειρούλη, οι οποίοι και παρακολούθησαν αυτό από 25 έως 28 Αυγούστου στην Θεσσαλονίκη όπου και έλαβαν άλλο ένα δίπλωμα εκπαίδευσης.

Έκλεισε η μεταγραφική περίοδος και για τον Άτλαντα Κιλκίς. Παραχωρήθηκαν με μεταγραφή στον Μυγδονιακό Α.Ε.Σ. οι παίκτριες, Λαμπρινή Καραγιαννίδου και Ξανθή Φούρα. Παρέμεινε στον Σύλλογο αφού ανανέωσε το συμβόλαιο της η έμπειρη διαγώνιος και καταξιωμένη στο χώρο του βόλεϊ Ιωάννα Λιάλια όπως και η έμπειρη πασαδόρος Ευαγγελία Αμαξοποιού.

Στο τελευταίο Διοικητικό συμβούλιο πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

· Για την φετινή περίοδο 2016-2017 Ο Σύλλογος θα συμμετάσχει με τις ομάδες του σε 4 πρωταθλήματα (πρωτάθλημα Γυναικών, κορασίδων, παγκορασίδων, παμπαίδων) και Κύπελλο Ελλάδος.

· Για την προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων αποφασίστηκε η συνεργασία με τους εξωτερικούς γυμναστές: Παναγιώτη Μαυρογενίδη, Χρήστο Μπακύρτζη και Εύα Σεϊτανιώτη για την διατήρηση σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα των αθλητών/τριών του.

· Την συμμετοχή του Προέδρου του Συλλόγου Χρήστου Χειρούλη στην Γενική Συνέλευση - εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ).

· Οι ακαδημίες βόλεϊ του Συλλόγου θα ξεκινήσουν στις 12 Σεπτεμβρίου ώρα 4:30 με 5:30 το απόγευμα στο κλειστό του Β΄Γυμνασίου στο Κιλκίς.

Για 3η συνεχή χρονιά ο Σύλλογος συμμετέχει στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα "ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΕΙ" σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας. Έτσι για την νέα σχολική περίοδο δόθηκε η άδεια παρουσίας των προπονητών του Συλλόγου στα σχολεία της πόλης του Κιλκίς, για την παρουσίαση του αθλήματος στους μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.