Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Value For Money: Τι είναι και πως επιλέγω το καλύτερο γυμναστήριο;

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Υπάρχουν διάφοροι τύποι γυμναστηρίων που μπορεί να ταιριάζουν ή όχι στις απαιτήσεις του καθενός. Σκοπός είναι να επιλέξεις το γυμναστήριο που μπορεί να συνδυάζει όλα και να έχει να σου προσφέρει πολλά. Κάθε βεβιασμένη κίνηση και χωρίς πολύ σκέψη συνήθως αποσκοπεί στο να δικαιολογήσουμε τον εαυτό μας, ότι δηλαδή εμείς την προσπάθεια μας την κάναμε αλλά κάτι άλλο φταίει που δεν συνεχίσαμε.


Τα οφέλη της γυμναστικής όμως βρίσκονται στην διατηρησιμότητα αυτής της συνήθειας και στην προσπάθεια μας να κάνουμε την άσκηση κομμάτι της ζωής μας.

Η σχέση ποιότητας –Τιμής (Value for money) είναι αυτή που πρέπει να μας κατευθύνει στις αγορές μας. Στο γυμναστήριο μας Kinesis-Gym αυτό έχουμε ως στόχο γι αυτό έχουμε δημιουργήσει άριστη ποιότητα σε όλες τις παροχές γυμναστηρίου. Η ποιότητα μας καθορίζεται από τους χώρους, το έμπειρο προσωπικό, τον επαγγελματισμό και την αντιμετώπιση προς τους πελάτες. Η ποικιλία των μηχανημάτων, τα πολλά και διαφορετικά ομαδικά τμήματα (με μεγάλη ποικιλία ωρών για να χωρέσουν στο βαρύ πρόγραμμά σου), στα οποία διδάσκονται οι τελευταίες τάσεις του fitness είναι ο συνδυασμός που οδηγεί την ποιότητα μας στα ύψη.

Καλό θα είναι να προσέξουμε πριν την εγγραφή να εξακριβώσουμε τι αγοράζουμε με τα χρήματα μας. Επιβεβαιώστε όλες τις παροχές που σας ανέφεραν και προσπαθήστε να τις κάνετε όλες χρήση. Στο Kinesis –Gym με κάθε εγγραφή σου έχεις δώρο δυο Personal Training με δωρεάν λιπομέτρηση και ραντεβού με την διατροφολόγο μας. Έπειτα από ραντεβού ο γυμναστής σου προσαρμόζει ένα πρόγραμμα γυμναστικής ανάλογα με τις ανάγκες και τις ικανότητες σου. Έτσι θα έχεις περισσότερα κίνητρα να διατηρήσεις έναν υγιεινότερο τρόπο ζωής για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Όσον αφορά την τιμή υπάρχουν δυο ακραίες εκδοχές σε αυτή την θέση. Οι άνθρωποι που αγοράζουν καθαρά και μόνο για την φθηνή τιμή και αυτοί που θέλουν να διαθέσουν πολλά χρήματα πιστεύοντας ότι μόνο έτσι θα έχουν καλά αποτελέσματα. Οι μεν πρώτοι στο βωμό της χαμηλής τιμής είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν την ποιότητα της παροχής αλλά και την υγεία και οι δε είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν υπερβολικά με κίνδυνο να εξαπατηθούν.

Το γυμναστήριο μας Kinesis Gym αποφεύγοντας τέτοιες ακραίες συμπεριφορές διατηρεί την ποιότητα των παροχών του σε υψηλά επίπεδα ενώ παράλληλα διαμορφώνει τις τιμές σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής δίνοντας ειδικά προνόμια σε μαθητές, φοιτητές και ανέργους αλλά και δημιουργώντας πολλές προσφορές για όλους.

Η ποιότητα των υπηρεσιών είναι εμφανή και από μια απλή επίσκεψη στο χώρο, προσφέρουμε 1000τμ Μέτρα άθλησης με ολοκληρωμένη γκάμα ομαδικών προγραμμάτων. Οι 3 αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων (Fitness Training Hall, Cross Training Hall, Indoor Cycling Hall) είναι εξοπλισμένες με ειδικό παρκέ, ηχοσυστήματα και κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Συνολικά προσφέρουμε 35 διαφορετικά ομαδικά προγράμματα τα οποία καλύπτουν 75 ώρες την εβδομάδα και πραγματοποιούνται σε όλη την διάρκεια της ημέρας.


Η συνεργασία μας με κορυφαία Brand Name στο χώρο του Fitness (CrossFit, LesMills, TRX, Zumba ) εγγυούνται παροχές υψηλού επιπέδου και σίγουρο αποτέλεσμα.

Στόχος μας είναι να εισάγουμε στο πρόγραμμα μας ότι πιο σύγχρονο και εναλλακτικό, τα μαθήματα Aerial Yoga (Yoga & Pilates με την χρήση αιώρας) και RPM (προπόνηση ποδηλασίας σε εσωτερικό χώρο) είναι από τα πιο πρωτοπόρα στο χώρο του Fitness γι αυτό και έρχονται πρώτα στην ζήτηση των μελών μας. Τα μαθήματα γίνονται από επιστημονικά καταρτισμένους απόφοιτους γυμναστικής ακαδημίας (ΤΕΦΑΑ) και πιστοποιημένους instructors, οι οποίοι θα σας προσφέρουν ένα ασφαλές πλαίσιο εκγύμνασης σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και το επίπεδό σας.



Ο 3ος όροφος του γυμναστηρίου διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο χώρο Fitness με 40 όργανα γυμναστικής τρίτης γενιάς (MasterSport) και τα κορυφαία Ηλεκτρονικά μηχανήματα TechnoGym 20 στον αριθμό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει σειρά αναμονής ούτε χρονικός περιορισμός χρήσης.

Το ωράριο λειτουργίας του γυμναστηρίου καλύπτει και τις πλέον απαιτητικές ανάγκες των μελών (08:30 -23:00 καθημερινά & Σάββατο 12:00- 20:00). Όπως επίσης και η συνεχόμενη λειτουργία του πλην κάποιων επίσημων αργιών.
Τέλος, η συνεργασία μας με πολλά εμπορικά καταστήματα της πόλης, μας έδωσε την δυνατότητα να ενεργοποιήσουμε την Kinesis Smart Card, μια κάρτα η οποία παρέχει σε όλα τα ενεργά μας μέλη σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές σε όλη την διάρκεια του χρόνου.

Εμείς στο Κinesis –Gym δεσμευόμαστε ότι όλες οι υπηρεσίες μας και οι παροχές μας θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σας ζωντανό και η γυμναστική θα γίνει κομμάτι της ζωής σας.


* Παναγιώτης Μαυρογενίδης
Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Μαζικός Αθλητισμός και δραστηριότητες κλειστού και ανοιχτού χώρου.
Φοιτητές μεταπτυχιακού Άθληση και Υγεία 

Διεθνώς αναγνωρισμένος TRX, Power Plate & Personal trainer.

Πιστοποιημένος εκπαιδευτής Les Mills, BODYPUMP & RPM instructor με πολλές συμμετοχές σε διεθνή σεμινάρια με αντικείμενο την μαζική και προσωπική άθληση (Group & personal training) Ιδρυτής και συνιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Kinesis-Gym στο Κιλκίς και υπεύθυνος ομαδικών προγραμμάτων του γυμναστηρίου. 


Συνιδρυτής και ιδιοκτήτης της CrossTraining School και υπεύθυνος εκπαιδευτικών προγραμμάτων της σχολής.

Από τον Οκτώβριο του 2014 προσκεκλημένος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του ΑΠΘ στο μάθημα της ειδικότητας «Δραστηριότητες κλειστού χώρου» για σειρά διαλέξεων σε θεωρία και πράξη, με αντικείμενο την λειτουργική προπόνηση με ιμάντες αιώρησης, TRX suspension training.

Στο Kinesis-Gym κάνω τα ομαδικά προγράμματα αίθουσας, TRX, BODYPUMP,RPM, STEP​, CROSSFIT & ΟΡΘΟΣΩΜΙΚΗ, όπως επίσης ασχολούμαι με ειδικευμένες περιπτώσεις προσωπικής προπόνησης, (Pilates, Power Plate, TRX για αθλητές, για πρόληψη ή αποκατάσταση τραυματισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.