Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Αρχή της νέας περιόδου για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς εδώ και δεκαπέντε (15) χρόνια υπηρετεί την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στον τόπο μας συμβάλλοντας παράλληλα στην άνοδο της ποιότητας ζωής της νεολαίας μας με τη βελτίωση της ποδοσφαιρικής -και όχι μόνο- παιδείας που της προσφέρουμε.

Η δικαίωση των προσπαθειών της είναι ένα αγαθό το οποίο απολαμβάνει καθημερινά και συνίσταται:

– Στην επιβράβευσή της από την UEFA με την ένταξή της στις ΧΡΥΣΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ και στο Πρόγραμμα Grassroots που αφορά μεταξύ άλλων την αρτιότητα των εγκαταστάσεων, την επιστημονική κατάρτιση των προπονητών κλπ.

– Στην εξαετή πλέον επιτυχημένη συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τις υψηλές προδιαγραφές στην ποιότητα του προπονητικού σχεδιασμού που αυτή προβλέπει.

– Στην ποδοσφαιρική εξέλιξη πολλών ποδοσφαιριστών της όπως ο Νίκος Βέργος (επαγγελματίας στη Ισπανική Έλτσε) , ο Γιάννης Τσολακίδης (επαγγελματίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ), ο Γιάννης Κάργας (επαγγελματίας στην ΠΑΕ Ολυμπιακός) κ.ά.

Την μεγαλύτερη όμως δικαίωσή της αποτελεί η διαρκής εμπιστοσύνη όλων των οικογενειών που εμπιστεύονται σε αυτήν την Αθλητική Παιδεία των παιδιών τους.

Στον Ετήσιο Προγραμματισμό της έχει προβλέψει και εγγυάται:
• Ολιγομελή-κλειστά τμήματα με γνώμονα την ομοιογένεια και τον αυστηρό ηλικιακό διαχωρισμό.

• Δεκάμηνη λειτουργία της προπονητικής περιόδου.

• Αύξηση των προπονητικών μονάδων (ωρών)

• Συμμετοχή στα Camps της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

• Συμμετοχή σε μεγάλα και διεθνή τουρνουά όπως κάθε χρόνο.

• Διοργάνωση Ημερίδων.

• Ειδική παρακολούθηση και υποστήριξη σε θέματα Διατροφής Αθλουμένων

Ειδικές παροχές
Η Ακαδημία λειτουργεί σε έναν χώρο άρτιο και πλήρη σε όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και νομιμότητας. Το Alexandros Sports Center φιλοξενεί κι άλλες δραστηριότητες τις οποίες τα μέλη του μπορούν να απολαμβάνουν, όπως :

• Δωρεάν εκμάθηση Κολύμβησης τον μήνα Μάιο ( 3 φορές την εβδομάδα).

• Ασφαλιστική κάλυψη για παιδιά 5-10 ετών από την AIG.

• Δωρεάν είσοδο στον παιδότοπο (θα λειτουργεί σε ετήσια πλέον βάση).

• Έκπτωση 40% στην πισίνα κατά τις ώρες κοινού.

Η Αθλητική Παιδεία μπορεί να διαδραματίσει ένα ρόλο σημαντικό στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του παιδιού και στην εν γένει εξέλιξή του. Γι αυτό η συνεργασία με τους γονείς των μικρών αθλητών, κρίνεται απαραίτητη και καθοριστική στην επίτευξη των στόχου της που δεν είναι άλλος από την βελτίωση της ποιότητας ζωής του παιδιού και της οικογένειάς του.

Έναρξη προπονήσεων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου την Δευτέρα 29 Αυγούστου. Για την πρώτη και δεύτερη εβδομάδα θα εφαρμοστεί το παρακάτω πρόγραμμα:

Στις 17.00 αθλητές γεν. 2008- 09-10-11-και 2012

Στις 18.00 αθλητές γεν. 2003-04-05-06-και 2007

Ας επενδύσουμε στο μέλλον παιδιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.