Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Σε ημερίδα της Ν.Δ. για την Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο Σούλης

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Στην πολύ επιτυχημένη ημερίδα για την Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση που διοργάνωσε η ΝΔ στη Χαλκιδική παραβρέθηκε το Σάββατο 16 Ιουλίου 2016 ο Πολιτευτής Ν. Κιλκίς ΝΔ Αναστάσιος Καζαντζίδης ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση.

Η εκδήλωση την οποία συνδιοργάνωσαν από κοινού οι Τομείς Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΝΔ με τον Δήμο Σιθωνίας και είχε ως θέμα Διοικητική Μεταρρύθμιση και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση στο Κράτος, στην Τοπική και στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Νικήτης του Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής και προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών στελεχών τόσο του κόμματος όσο και της Αυτοδιοίκησης.

Ο Πολιτευτής Ν. Κιλκίς κ. Καζαντζίδης επ΄ ευκαιρία της παρουσίας του στην εκδήλωση είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον εκ των διοργανωτών Τομεάρχη Εσωτερικών της ΝΔ και πρώην Υπουργό κ. Χαράλαμπο Αθανασίου ενώ στο διάλειμμα των εργασιών της ημερίδας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την πρώην εκπρόσωπο του κόμματος Κα Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.