Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

"Ευχαριστούμε όλους, όσοι τίμησαν την Λαϊκορεμπέτικη Βραδιά στο Φανό Παιονίας"

"Φίλες και φίλοι,
Ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Φανού Κιλκίς και εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου μας θα ήθελα να ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ από καρδιάς όλους και όλες που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στη ΛΑΙΚΟΡΕΜΠΕΤΙΚΗ βραδιά που διοργανώσαμε στο χωριό μας το Σάββατο 16 Ιούλη. 

Παρά το γεγονός ότι ο καιρός λίγο έλειψε να μας τα χαλάσει-άλλωστε σε Πολύκαστρο και Αξιούπολη έβρεχε- τελικά μας έκανε το χατήρι. Περισσότερα από 300 άτομα έδωσαν το παρών στη φετινή μας εκδήλωση. Συγχωριανοί Φανιώτες, κάτοικοι των γύρω χωριών αλλά και φίλοι που ήρθαν για να μας στηρίξουν από Αξιούπολη, Πολύκαστρο και Θεσσαλονίκη! 

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Παιονίας κ.Χρήστο Γκουντενούδη, τον Αντιδήμαρχο Κων. Μεμετζή και τον Δημ.Σύμβουλο Λευτέρη Γαρόπουλο που έδωσαν το παρών στην εκδήλωσή μας, όπως επίσης και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Πλατανιάς, Ειδομένης, Πηγής και Άσπρου που μας στήριξαν και φέτος όπως και τόσα χρόνια! Πάνω απ’όλα όμως ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας, τους μουσικούς και φυσικά τους εθελοντές συγχωριανούς που δούλεψαν τόσες μέρες σκληρά για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης!

Όσο για μας, Χρήστο, Ελένη, Χριστίνα, Ιωάννα να μαστε γεροί και δυνατοί και το χρόνου και να συνεχίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να διοργανώνουμε όμορφα πράγματα για το χωριό μας! Την ιστορία καθώς λέει άλλωστε το τραγούδι «τη γράφουν οι παρέες»!

Άλλωστε τώρα έχουμε μπροστά μας την Εκδρομή του Συλλόγου (περισσότερα σε λίγες μέρες) και το Πανηγύρι του χωριού μας στις 28-29 Αυγούστου!"


Με τιμή,
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΥΛΑΚΟΥΔΗΣ, Πρόεδρος Δ.Σ. Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού Κιλκίς, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ – ΜΑ Μεσαιωνικής και Βυζαντινής Φιλολογίας ΑΠΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.