Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

"Καλό ταξίδι Βασίλη"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. ν. Κιλκίς
"Σήμερα συνοδεύσαμε στην τελευταία κατοικία τον άξιο συμπολίτη μας Σεργιαννίδη Βασίλη. Άξιος επιχειρηματίας, άξιος άνθρωπος. Εξέφρασε όλη την ανθρωπιά του μέσα από την επιχείρηση του και μέσα από την καρδιά του. Έδωσε όλη την ζωή του στην επιχείρησή του και μεγάλο μέρος από τα κέρδη του το έδωσε στην κοινωνία κάνοντας προσφορά προς τους πάντες, σε όποιον του ζήτησε βοήθεια, σε ιδρύματα, στην πόλη του Κιλκίς, στην εκκλησία και όπου μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. 

Κανείς δεν μπορεί να απαριθμήσει τις προσφορές του γιατί δεν τις δημοσίευε, τις έκανε γιατί έτσι πίστευε.

Τα κέρδη του, λες και ήταν ανταποδοτικά, χωρίς να έχει καμία υποχρέωση βέβαια. Αυτός ο άνθρωπος μας έφυγε. Πολλοί τον ονόμασαν Ευεργέτη, άλλοι Πατριάρχη, άλλοι Φιλάνθρωπο.

Τον πραγματικό τίτλο θα τον δώσει η ίδια η κοινωνία πολύ σύντομα."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.