Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

19ο SUMMER CAMP του Ελληνικού Shinkyokushinkai ΚΑΡΑΤΕ, στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου

Δελτίο τύπου Α.Σ. Αριστοτέλης Κιλκίς
Με απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το 19ο SUMMER CAMP του Ελληνικού Shinkyokushinkai ΚΑΡΑΤΕ, στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου-Παπά Νερό, από 1 έως 4 Ιουλίου 2016.

45 Αθλητές και Αθλήτριες, καθώς και εκπαιδευτές του πιο σκληρού στυλ ΚΑΡΑΤΕ, συμμετείχαν στην διοργάνωση, η οποία για 19η συνεχή χρονιά συνεχίζει τον θεσμό.

Επίσημος προσκεκλημένος ο κορυφαίος Ισπανός Δάσκαλος και Διεθνής Διαιτητής Shihan Pedro Sorianes Nogues, ο οποίος μαζί με τον αρχηγό εκπρόσωπο στην Ελλάδα του Shinkyokushinkai Shihan Γιώργο Κοσμίδη και τον Αρχηγό Branc Chief Βορείου Ελλάδος Oτάριο Μελικιάδη, δίδαξαν, ΚΙΧΟΝ - ΚΑΤΑ - ΚΟΥΜΙΤΕ και παρουσίασαν με τον καλύτερο τρόπο την μοναδικότητα και αυθεντικότητα του πιο σκληρού στυλ ΚΑΡΑΤΕ.

Ο Μάστερ του Ταε-Κβο-Ντο Βασίλης Αλεξανδρής, επίτιμο Μέλος της Ένωσης Ελληνικού Shinkyokushinkai, παρουσίασε τεχνικές λακτισμάτων, δίνοντας μία ξεχωριστή εικόνα στο Καμπ. Η διαμονή όλων έγινε στα Ξενοδοχεία Κaraolanis Beach και Ζefiros, όπου οι αθλητές και οι εκπαιδευτές απόλαυσαν την πανέμορφη παραλία του Αγίου Ιωάννη και 
Παπά Νερό, ενώ είχαν άριστο σέρβις και εξυπηρέτηση. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνταν καθημερινά το πρωί στην μοναδική παραλία του Παπά Νερό, δίπλα στο κύμα, ενώ το απόγευμα σε έναν διαμορφωμένο χώρο, κάτω από τα πλατάνια πλησίον του Κάμπινγκ.

Την τελευταία ημέρα έγιναν οι προβλεπόμενες εξετάσεις προαγωγής βαθμών KYU και DAN από τούς 3 τρεις δασκάλους.

Επίσης απονεμήθηκαν μαύρες ζώνες σε τρεις αθλητές του Α.Σ, Αριστοτέλης-Κιλκίς και συγκεκριμένα στους Γεωργιάδη Γεραάσιμο 1 Dan, Σαλαμανδράκη Χρήστο1 Dan και Μαυρόπουλο Γεώργιο 2 Dan.

Στο 19ο SUMMER CAMP πήραν μέρος από το Κιλκίς μαζί με τον προπονητή Μελικιάδη Οτάριο, οι αθλητές Γεωργιάδης Γεράσιμος, Μίχος Παναγιώτης, Ανδρεανίδου Μπέλα και ο προπονητής από την Νέα Σάντα Παπαγιαννίδης Φίλιππος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου