Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Η κωμωδία "Μαθήματα οδήγησης" στο δημοτικό θερινό κινηματογράφο Κιλκίς “Δημήτριος Ζωηρός”

Με μια επίσης υπέροχη κωμωδία του Isabel Coixet συνεχίζονται οι προβολές στο δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” στις 7 και 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 και ώρα 9.30 το βράδυ.

Η υποψήφια για Όσκαρ Πατρίσια Κλάρκσον και ο βραβευμένος με Όσκαρ Μπεν Κίνγκσλεϋ πρωταγωνιστούν σ’ αυτή τη γλυκιά κωμωδία (ξανα)ενηλικίωσης για ένα άσπονδο ζευγάρι που βοηθούν ο ένας τον άλλον να ξεπεράσουν τα εμπόδια της ζωής.


Η Γουέντι είναι μια συγγραφέας που ο σύζυγος της μόλις την εγκατέλειψε για μια νεότερη γυναίκα. Ο Ντάρβαν είναι ένας γλυκομίλητος ταξιτζής από την Ινδία που είναι έτοιμος να παντρευτεί με προξενιό. 

Καθώς η Γούεντι προσπαθεί να κερδίσει και πάλι την ανεξαρτησία της, συναντά ένα εμπόδιο ιδιαίτερα κοινό στους Νεοϋρκέζους: δεν ξέρει να οδηγεί. Θα προσλάβει τον Ντάρβαν για να της μάθει, κι όσο εκείνος της δείχνει πως να κρατά το τιμόνι, εκείνη του δείχνει πως να προσεγγίζει τις γυναίκες. Μία απρόσμενη φιλία τους φέρνει κοντά στη χαρά, το χιούμορ και την αγάπη που βρίσκεις όταν ξεκινάς τη ζωή σου από την αρχή.

Μαθήματα οδήγησης

LEARNING TO DRIVE


Σκηνοθεσία:Isabel Coixet

Σενάριο: Sarah Kernochan

Πρωταγωνιστούν: Πατρίσια Κλάρκσον, Μπεν Κίνγκσλεϊ

Χώρα:Ηνωμένο Βασίλειο , ΗΠΑ

Διάρκεια: 90'

Είδος ταινίας :Κομεντί

Βραβεία: Φεστιβάλ Τορόντο People’s Choice Award 2nd Place

Βραβείο Κοινού Φεστιβάλ Προβινστάουν

Επίσημη συμμετοχή Διεθνές φεστιβάλ Κιν/φου Εδιμβούργου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.