Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Έκλεισε το καλύτερο καφέ ζαχαροπλαστείο του Κιλκίς



Της Βασιλικής Μαυρογονάτου*
Ο λόγος για το Sisters café patisserie των αδελφών Άννα Μπόζη και Ναταλία Τσουλγουνίδου, που εδώ και 8 χρόνια μας κρατούσε συντροφιά και μας γλύκαινε με τις υπέροχες δημιουργίες της Ναταλίας. Δυστυχώς ο πολυπόθητος χώρος του πάρκου που κατασκευάστηκε κάθε άλλο παρά αναβάθμισε την περιοχή. Την επικινδυνότητα του πάρκου την έχουμε σχολιάσει στο παρελθόν που είχε ως αποτέλεσμα να μην προσέρχονται στο χώρο οικογένειες με μικρά παιδιά. 


Το χειρότερο ωστόσο, θεωρώ πως ήταν η περίοδος κατασκευής του. Σχεδόν δύο χρόνια γινόταν εργασίες μετατρέποντας ολόκληρη την περιοχή σε εργοτάξιο με φασαρία, σκόνη και διάφορα μπάζα. Εννοείται πως τα πάγια έξοδα δεν σταματούν για κανέναν και οι απαιτήσεις για δημοτικά τέλη υπήρχαν να ανεβάζουν ακόμη περισσότερο το κόστος των μαγαζιών. Πριν από λίγο καιρό την ίδια μοίρα είχε και ο παιδότοπος Lollipop ακριβώς δίπλα από το Sisters.

Δυστυχώς το κράτος που ζούμε αντί να βοηθά και να στηρίζει τον επιχειρηματία τον πολεμά. Η κατασκευή του πάρκου δεν προσέφερε δυστυχώς τίποτα πέρα από κάποιες δράσεις που πραγματοποιούνται κατά καιρούς κυρίως ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Να δω αν ποτέ κανείς λογοδοτήσει για την κακοποίηση του χώρου δημιουργώντας στην καρδιά της πόλης έλη και κατασκευές από τσιμέντα.

Όπως και να έχει εύχομαι από καρδιάς στα δύο κορίτσια καλή συνέχεια σε ότι κάνουν από εδώ και πέρα, την αξία τους την αποδεικνύουν καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.