Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Στη Βάθη γιόρτασε ο Άθλος Κιλκίς το τέλος της αγωνιστικής σεζόν

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 19 Ιουνίου 2016, ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με σκοπό με σκοπό την λήξη της αγωνιστικής σεζόν πραγματοποίησε Προπονητική Ημερίδα στο Εκκλησάκι της Βάθης Κιλκίς επάνω στον λόφο του χωριού. 

Στην Ημερίδα αυτή συμμετείχε όλη η αγωνιστική ομάδα καθώς και τα παιδιά των μελών του Δ.Σ. που είχαν μια εισαγωγή στο άθλημα του TAE KWON DO με ελαφριά προπόνηση εξάσκησης με στόχους και ελαφρύ αγωνιστικό Σπαριγκ.

Μαζί με αυτήν την ημερίδα πραγματοποιήθηκε και συνάντηση όλου σχεδόν του Δ.Σ. του Σωματείου όπου αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για την νέα αγωνιστική σεζόν. Ακολούθησε γεύμα σε πολύ ζεστό και φιλικό επίπεδο από όλους καθώς είχε προηγηθεί δωρεά δυο αρνιών από τον Κύριο Τσαρτσάλη Γεώργιο (μέλος τους Δ.Σ.)

Με το πέρας της προπόνησης οι αθλητές και το Δ.Σ. έπαιξαν μαζί μετέβησαν στην λίμνη του χωριού και ακολούθησε επίσκεψη στο κατάστημα του Κύριου Νικολαΐδη Παναγιώτη (μέλος του Δ.Σ.) όπου κεράστηκαν όλοι καφέ, χυμό και γλυκίσματα παίζοντας οι μικροί αθλητές ηλεκτρονικά και επιτραπέζια παιχνίδια.

Μετά το πέρας την συνάντησης ο προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε ότι ήταν μια πολύ όμορφη ημέρα και ένα πολύ όμορφο τέλος μιας πολύ εποικοδομητικής χρονιάς για τον σύλλογο. Ημέρα στην όποια οι αθλητές δέθηκαν, έπαιξαν προπονήθηκαν και γευμάτισαν μαζί.

Πολύ σημαντικό για την διαμόρφωση της ομαδικότητας και της συνεργασίας μεταξύ τους παρά το ατομικό του αθλήματος. Ευχαρίστησε τον Κ. Νικολαΐδη Παναγιώτη για την πρόσκληση. Κλείνοντας ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του Σωματείου ΑΘΛΟΣ Κιλκίς Κ. Γιαννουλάκο Δημήτριο για αυτήν την όμορφη πρωτοβουλία του και τον Κ Τσαρτσάλη Γεώργιο για την δωρεά του αλλά και όλους όσους παραβρέθηκαν εκεί ανανεώνοντας το ραντεβού ξανά τον Σεπτέμβριο μαζί με την νέα σχολική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου