Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

3μηνη προσφορά του Kinesis Gym Kilkis για Πολεμικές Τέχνες

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis 
Οι πολεμικές τέχνες ανέκαθεν θεωρούνταν μια πολύ δυνατή εκγύμναση και τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αρκετά αγαπητές στο ελληνικό κοινό, προσελκύοντας μαθητές κι αθλητές κάθε ηλικίας. Οι ειδικοί συμφωνούν πως οι πολεμικές τέχνες αποτελούν μια εξαιρετικής μορφής εκγύμναση για παιδιά, αλλά και για ενήλικες.

Βελτιώνουν τη φυσική κατάσταση, συντελούν στην καλύτερη αυτοσυγκέντρωση και συνδυάζουν την καλλιέργεια του πνεύματος με την ενδυνάμωση του σώματος.

Παρακάτω δίνουμε πολλά από τα οφέλη που μπορούμε να αποκτήσουμε από την ενασχόληση μας με τις πολεμικές τέχνες :

1. Ανακουφίζει το στρες

2. Βελτιώνει την στάση του σώματος

3. Λειτουργεί ως μηχανισμός αυτοάμυνας

4. Βελτιώνει το συντονισμό μας

5. Συμβάλλει στην ολοκληρωμένη άσκηση σώματος

6. Βελτιώνει την αντοχή και δυναμώνει την καρδιά

7. Βοηθά στην απώλεια βάρους

8. Βελτιώνει την ισορροπία

Σου αρέσουν οι πολεμικές τέχνες και θα ήθελες όλο το καλοκαίρι να ασχοληθείς με δραστηριότητες που θα σου προσφέρουν σωματική και ψυχική υγεία ;; Εμείς στο Kinesis –Gym σου δίνουμε την δυνατότητα να ασχοληθείς με τις πολεμικές τέχνες κατά την διάρκεια του καλοκαιριού ΜΟΝΟ με 60 € ,ισχύει έως 31/8/2016.Μην χάνεις χρόνο επωφελήσου από την προσφορά ,όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα !

Stay Fitness, Stay Strong Μόνο στο Kinesis-Gym!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.