Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Παρών και φέτος ο Αίας Κιλκίς στον 2ο Δρόμο Τρεξίματος και Υγείας

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Δήλωσε το παρών και φέτος το τμήμα Βόλεϊ του ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς στον πολύ πετυχημένο 2ο Δρόμο Τρεξίματος και Υγείας που συνδιοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, ο Δήμος Κιλκίς και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης».

Οι μεγαλύτερες αθλήτριες με τις κίτρινες στολές και οι μικρούλες με τα κίτρινα μπαλόνια το διασκέδασαν αλλά εισέπραξαν και το σπουδαίο μήνυμα της λαμπρής αθλητικής εκδήλωσης, δηλαδή της αλληλεγγύης και της συνύπαρξης στη βάση της άρσης της διαφορετικότητας και του ρατσισμού και την προώθηση σπουδαίων ιδανικών και θεμελιωδών αρχών όπως της ισότητας, της άκριτης αποδοχής του άλλου και του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης.

Πλήθος συμμετεχόντων, εκπροσώπων Συλλόγων αλλά και γονέων με τα παιδιά τους χάρηκε την ωραία διαδρομή μέσα στους δρόμους της πόλης μας, οι οποίοι και καταχειροκροτήθηκαν στον τερματισμό μπροστά στο Δημαρχείο, υποδεχόμενοι από τους εκπροσώπους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους συν διοργανωτές και σε όλο τον κόσμο που διέθεσε το πρωινό της Κυριακής του για τη συμμετοχή του στο Δρόμο.

Ραντεβού και πάλι του χρόνου, ο ΑΙΑΣ πάντα εκεί!
Βρείτε μας στο facebook:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.