Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Εύκολα και αρκετά σαφή τα θέματα της Χημείας και των Λατινικών

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μ.Ε. "Κίνητρο" Κιλκίς
Τα θέματα της Χημείας θετικού προσανατολισμού ήταν αρκετά σαφή και ευκολότερα από θέματα των προηγούμενων ετών. Με ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση ένας καλά προετοιμασμένος υποψήφιος μπορούσε να γράψει υψηλή βαθμολογία. Σημεία που έπρεπε να προσέξουν ιδιαίτερα οι υποψήφιοι ήταν το Γ3 και το Δ4. 

Τα θέματα των Λατινικών κάλυπταν όλο το φάσμα της εξεταστέας ύλης. Οι εξεταζόμενοι κλήθηκαν να απαντήσουν στις καθιερωμένες ασκήσεις μετάφρασης και γραμματικής αλλά και σε 8 τεχνητά συντακτικά φαινόμενα. Παρά την ποσότητα των θεμάτων οι καλά προετοιμασμένοι μαθητές μπορούσαν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της εξέτασης.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές καλά αποτελέσματα καθώς και καλή συνέχεια σε όλους όσους δίνουν Βιολογία γενικής παιδείας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.