Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Διαβαθμισμένης δυσκολίας τα θέματα της Ιστορίας, εύκολα τα θέματα της Φυσικής στις σημερινές Πανελλαδικές εξετάσεις

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο" Κιλκίς
Με Φυσική και Ιστορία προσανατολισμού συνέχισαν οι μαθητές τις εξετάσεις τους σήμερα, 23 Μαΐου 2016. Τα θέματα στην Φυσική θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως τα ευκολότερα των τελευταίων ετών, καθώς υπήρχαν ερωτήματα που μπορούσαν να επιλυθούν με γνώσεις της Φυσικής Β Λυκείου. Παρόλο που κάλυπταν μεγάλο κομμάτι της ύλης, δεν παρουσίαζαν ιδιαίτερες δυσκολίες οπότε οι καλά προετοιμασμένοι μαθητές μπορούν να ελπίζουν σε άριστες βαθμολογίες.

Στην Ιστορία τα θέματα ήταν διαβαθμισμένης δυσκολίας. Ως απαιτητικά σημεία εντοπίζονται κάποια ερωτήματα «Σωστού – Λάθους» και το ερώτημα Δ1 των πηγών, στο οποίο απαιτούνταν συνδυαστική σκέψη, αφού ήταν απαραίτητη η γνώση της παλιάς και νέας ύλης του μαθήματος.

Το φροντιστήριο Μ.Ε. ΚΙΝΗΤΡΟ εύχεται καλή συνέχεια στους υποψηφίους του τομέα Οικονομίας & Πληροφορικής που εξετάζονται την Τετάρτη 25/5 στο μάθημα του Α.Ο.Θ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.