Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία τα θέματα των Μαθηματικών των ΕΠΑ.Λ. στις πανελλαδικές

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο" Κιλκίς
Σήμερα 19/5/2016 οι υποψήφιοι των ΕΠΑ.Λ. διαγωνίστηκαν στα Μαθηματικά.
Όσοι μαθητές διαγωνίστηκαν με το παλιό σύστημα εξετάσεων στάθηκαν τυχεροί καθώς τα θέματα ήταν από τα ευκολότερα των τελευταίων οκτώ ετών. Όσοι μαθητές είχαν μια σωστή προετοιμασία έχουν τη δυνατότητα να επιτύχουν υψηλότατες βαθμολογίες.
Σε ό,τι αφορά τα θέματα του νέου συστήματος με την καινούργια ύλη, φάνηκε πως κρατήθηκε ως ένα σημείο η δομή όπως και το επίπεδο δυσκολίας των θεμάτων παλαιότερων ετών. Το μοναδικό σημείο στο οποίο απαιτούνταν ιδιαίτερη προσοχή ήταν το ερώτημα Δ4 , το οποίο μπορούσαν να χειριστούν όσοι έκαναν μια πολύ καλή προετοιμασία και γνώριζαν σε βάθος την θεωρία του κεφαλαίου της Στατιστικής.

Το φροντιστήριο Μ.Ε. ΚΙΝΗΤΡΟ εύχεται καλή συνέχεια στους μαθητές του ΕΠΑ.Λ. που τις προσεχείς ημέρες θα διαγωνίζονται στα μαθήματα ειδικότητάς τους, όπως επίσης καλή επιτυχία στους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων που αύριο Παρασκευή 20/5 θα διαγωνιστούν στην Ιστορία και στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.