Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Σούλης: Αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση κάνει ο Χατζησάββας

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Ο Πολιτευτής Ν. Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας κ. Αναστάσιος Καζαντζίδης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Την ώρα που η χώρα και ο ελληνικός λαός βρίσκεται αντιμέτωπος με την πιο δυσβάστακτη και ανελέητη φοροκαταιγίδα από την ψήφιση του νομοσχεδίου της πιο επικίνδυνης και ανίκανης κυβέρνησης της χώρας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η Χρυσή Αυγή βάλει κατά της ΝΔ προσπαθώντας να συναγωνισθεί ως δεκανίκι - πατερίτσα της κυβερνητικής πλειοψηφίας το κόμμα του κ. Καμμένου.

Ομως με έκπληξη και μεγάλη μας απορία ενημερώθηκαμε ότι στην τροπολογία για το σημαντικό σε επίπεδο νομού Κιλκίς θέμα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΤΕΙ ΚΙΛΚΙΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) και την οριστική παραλαβή του από το αντίστοιχο τεχνολογικό ίδρυμα των ΣΕΡΡΩΝ η θέση της Χρυσής Αυγής ήταν να μην ψηφίσει υπέρ όταν όλοι εκφράσθηκαν θετικά δια της ψήφου τους.

Η στάση αυτή προκαλεί πολλά ερωτήματα και ο τοπικός βουλευτής του Νομού μας καλείται να μας αποσαφηνίσει εάν τάσσεται ή όχι με τη θέση αυτή του κόμματος του εάν αναλογισθεί κανείς ότι με την οριστική διευθέτηση του ζητήματος του ΤΕΙ η κοινωνία και ο ακριτικός νομός μας μόνο οφέλη θα έχει από την θετική έκβαση της υπόθεσης αυτής.

Δεν επιθυμεί δηλαδή ο κ. Χατζησάββας να διεκπεραιωθεί επ΄ ωφελεία του νομού το θέμα του ΤΕΙ ΚΙΛΚΙΣ και να ανοίξει έτσι ο δρόμος για την ίδρυση και λειτουργία κι άλλων τμημάτων στον τόπο μας;

Την απάντηση του βουλευτή Κιλκίς της Χρυσής Αυγής επιζητούν οι πολίτες του νομού στα μάτια των οποίων, μετά την εξέλιξη της μη ψήφισης της τροπολογίας, είναι ΕΚΘΕΤΟΣ.

Αντί λοιπόν να επιτίθεται στην πιο ανίκανη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα ο κ. Χατζησάββας πράττει το μοναδικό και ανεπανάληπτο να κάνει αντιπολίτευση στην αξιωματική αντιπολίτευση."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.