Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Η Τόλμη Κιλκίς πλαισιώνει την επίλεκτη ομάδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε.

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Ξεκίνησαν οι προπονήσεις της Ε.ΤΑ.Β.Ε. στο κλιμάκιο για αθλητές-τριες που κατάφεραν μετά από τρεις προκριματικές διοργανώσεις μέσα στο 2015 να συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία βάση μεταλλίων. 

Πρέπει να τονίσουμε ότι για την εισαγωγή στο κλιμάκιο η βαθμολογία ενισχύεται με διακρίσεις από πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο πρωτάθλημα καθώς και από διεθνές G1-G2. Το έργο που παράγεται είναι πολύ σημαντικό με σοβαρότητα για την αναβάθμιση των αθλητών-τριών και του ολυμπιακού αθλήματος ταεκβοντό διεκδικώντας την διάκριση. 

Από την Ένωση, τον πρόεδρο κ. Μανώλη Χρήστο και το team των προπονητών, στηρίζεται και υποστηρίζεται όλη η προσπάθεια αυτή με στόχο την θετική κατεύθυνση. Από τον Α.Σ. ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς ενισχύουν και πλαισιώνουν την επίλεκτη ομάδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε. για το έτος 2016 οι παρακάτω αθλητές-τριες:

1. Καΐκη Βαλσάμω

2. Φουλεδάκη Μαρία

3. Δεληγιαννίδης Χριστόφορος

4. Κων/δης Κων/νος

5. Σκαρλάτου Γεωργία

6. Καλφοπούλου Μαρία

7. Παπουτσής Αθανάσιος

8. Δαδούπης Φώτιος

9. Λουκοβίτης Δημήτριος


"Είναι χαρά και τιμή για τον σύλλογό μας που είμαστε ψηλά στην κατάταξη μετά από συνολική προσπάθεια αθλητών-τριών, προπονητών και γονέων"
δηλώνει η διοίκηση και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται με υγεία και καλή ψυχολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.