Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Εξαιρετική εμφάνιση του ΓΑΣ Κιλκίς στους αγώνες στίβου Γυμνασίων & Λυκείων ν. Κιλκίς

Με διοργανώτρια αρχή τη Διεύθυνση Β' θμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς και του Γραφείου Φυσικής Αγωγής, πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία στο Δημοτικό στάδιο Κιλκίς, οι αγώνες στίβου των Γυμνασίων και Λυκείων του νομού Κιλκίς.

Οι αγώνες των Λυκείων διεξήχθησαν τη Δευτέρα 28 Μαρτίου και των Γυμνασίων την Πέμπτη 31 Μαρτίου με πολύ μεγάλη συμμετοχή μαθητων και μαθητριών , έντονο συναγωνισμό στα περισσότερα από τα αγωνίσματα και εξαιρετικές επιδόσεις.

Οι αθλητές και αθλήτριες του Τμήματος Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς, αγωνίστηκαν εκπροσωπώντας τα σχολεία του και ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές των αγώνων, δείγμα της ουσιαστικής δουλειάς που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στον ιστορικότερο σύλλογο στίβου του Κιλκίς που έχει χαρίσει δεκάδες επιτυχίες στον αθλητισμό του νομού για περισσότερα από 35 χρόνια.

Στους αγώνες των Λυκείων με άνεση πήραν τις νίκες και την πρόκριση για την επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου μαθητών Λυκείων οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς . Στα 100 μ Παύλος Παπαδόπουλος 11''04, Πάνος Αρβανιτίδης 11''08 και Σωτήρης Τάλος 11''27 , στα 200 μ ο Πάνος Μουτσουρίδης 23''29 και Γιάννης Χαραλαμπίδης 23''32, στα 400 μ εμπ 1'11''00 η Ελένη Κωνσταντινίδου , στα 5000 βαδην 28'47''0 η Ελένη Φωτιάδου και στον Ακοντισμό 33,60 η Σώτη Καζαντζίδου . Με 5 αγόρια και 3 κορίτσια λοιπόν στις 14 Απριλίου στις Σερρες και με πολλές ελπίδες για πρόκριση στην τελική φάση της Πάτρας. Πέρα από τα παιδιά που πήραν την πρόκριση επιτυχίες και νίκες σημείωσαν οι Ραχήλ Νικολαίδου στα 3000 μ , η Ολγα Νικολαίδου στα 1500 μ , η Βικτόρια Καλογερίδου στη σφαίρα, ο Στράτος Γρίβας ,ο Νίκος Καπέτης στα 400 μ και ο Αντώνης Σταμπουλης στο μήκος

Στους αγώνες των Γυμνασίων, οι αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣΚ πέτυχαν εμφατικές νίκες με νέα ατομικά ρεκόρ και πολύ καλές για την εποχή επιδόσεις. Στα κορίτσια 19''9 η Αναστασία Καλογιαννοπούλου στα 150, 44''8 η 13χρονη Παναγιώτα Φαρμάκη στα 300 μ, 51''8 η Μέλη Γεωργιάδου στα 300 εμπ, πρώτη και δεύτερη θέση στα 80 με Βικτόρια Κυριάκου 11''29 και Αννα Ισχνοπούλου 11''32, πρωτιά για την Εφη Πετρίδου στη σφαίρα, και στα αγόρια πρώτος με 9''60 ο Ανέστης Νάνος στα 80 μ, πρώτος με 1'36''0 ο Δημητρης Καραμανίδης στα 600 μ, πρωτιά και ο Αιμιλιο Στιέφνι στα 100 μ εμπ αλλά και πολύ καλές εμφανίσεις από όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.