Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

Οι δικηγόροι του Κιλκίς παρέδωσαν στο Νοσοκομείο Κιλκίς φάρμακα και υγειονομικό υλικό συνολικής αξίας 4000 ευρώ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς, αντιλαμβανόμενος τις άμεσες ανάγκες του Νοσοκομείου Κιλκίς και δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών που διαμορφώθηκαν λόγω του προσφυγικού ζητήματος, ευαισθητοποιήθηκε άμεσα και με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του απευθύνθηκε σε ανθρωπιστικού οργανισμούς και φορείς του εξωτερικού και εξασφάλισε, δεδομένου του κύρους και της αξιοπιστίας του, οικονομική στήριξη δυνάμει της οποίας αγοράστηκαν φάρμακα και υγειονομικό υλικό για την εξυπηρέτηση των επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Ύστερα από πολυήμερη και άριστη συνεργασία με τον εκτελούντα χρέη Διοικητή στο γενικό Νοσοκομείο κ. Αιμίλιο Σάτσογλου, τον Πρόεδρο της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς κ. Θεόδωρο Αποστολίδη και τους εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου κκ Αχιλλέα Καλεμκερίδη και Στέφανο Σαρίδη, την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016, ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς παρέδωσε στον υπεύθυνο διαχείρισης υλικού του Νοσοκομείου φάρμακα και υγειονομικό υλικό συνολικής αξίας τεσσάρων χιλιάδων (4000) ευρώ.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς, δεδομένου του θεσμικού αλλά και του κοινωνικού του ρόλου, θα συνεχίσει να λαμβάνει πρωτοβουλίες προκειμένου να στηρίξει έμπρακτα την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς καθώς θεωρεί ότι είναι ένα νευραλγικό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας και υπηρετεί άριστα, κάτω από δύσκολες συνθήκες, τον ευαίσθητο χώρο της υγείας στον τόπο μας.

Ήδη έχουν δρομολογηθεί από μέρους μας περισσότερες ενέργειες και δράσεις προς την παραπάνω κατεύθυνση, οι οποίες αναμένονται να ευοδωθούν στο άμεσο μέλλον, για τις οποίες επιφυλασσόμαστε με νεώτερο δελτίο τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου