Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Η αδικία από πλευράς πολιτείας στο θέμα της Ειδομένης την καθιστά υπόλογη

Του Πάνου Μόλλια
Με αφορμή τα νέα επεισόδια στον Σιδηροδρομικό σταθμό Ειδομένης ξημερώματα Πέμπτης, που ΠΑΛΙ κινδύνεψαν άνθρωποι, ΠΑΛΙ καταστράφηκαν περιουσίες και μάλιστα συμπεριλαμβανομένης και δημόσιας περιουσίας ήθελα να ενημερώσω τους Έλληνες το τι συμβαίνει στην Ειδομένη.

Καλοκαιράκι. Τουρισμός που συνδέεται με θάλασσα…... Ξεκίνησε επιχείρηση εκκένωσης Πειραιά, θυμίζουμε μεγάλο λιμάνι που ετήσια υποδέχεται επισκέπτες.

Επίσης ….. Επιχείρηση «σκούπα» έχει ξεκινήσει τα τελευταία 24ωρα η...Ελληνική Αστυνομία στη Λέσβο, με στόχο να αδειάσουν οι δρόμοι ενόψει της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στο νησί, το ερχόμενο Σάββατο.

Και ενώ έχουμε εκφράσει την δυσχέρεια μας και αποδείξαμε ότι στην Ειδομένη η ύπαρξη μεταναστών και προσφύγων είναι παράνομη, ότι με την αυτή τους παρανομία δημιουργούνται έκτροπα εις βάρος των κατοίκων και των περιουσιών τους Η πολιτεία σιωπά και αποδέχεται το ρόλο του συνεργού όπως των παραπάνω.

Τα προβοκατόρικα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν σταμάτησαν να δείχνουν εικόνες από παιδάκια, οικογένειες που φιλοξενήθηκαν από κατοίκους. Ελάχιστες αναφορές στις απειλές, καθόλου στις καταστροφές στους βανδαλισμούς και όλα τα έκτροπα.

Η μεγάλη συμμαχία πολιτείας- μέσων μαζικής ενημέρωσης και ΜΚΟ στηρίζουν τον παράνομο καταυλισμό και διοχετεύουν με ανθρώπους, μετανάστες και προσφυγές και υλοποιούν ένα σχέδιο καθαρές πόλεις και συνωστισμός οπουδήποτε, κυρίως στην Ειδομένη και την δημιουργία ( Νομιμοποίηση του παρανόμου) προσωρινής παραγκούπολης όπως στην Υεμένη όπου έγινε ΜΟΝΙΜΟΣ;

Όσο για την νομιμότητα οι μετανάστες και πρόσφυγες ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ. Η παρουσία τους εδώ δημιουργεί τα έκτροπα που στον καθένα μας η δικαιοσύνη θα είχε παρέμβει. Εδώ η δικαιοσύνη είναι παρατηρητής, δεν βλέπει κανείς τα έκτροπα που συμβαίνουν εις βάρος των Ελλήνων, δεν βλέπει κανένας τις προβοκατόρικες παρουσίες των δήθεν "αλληλέγγυων" που στοχεύουν στην δημιουργία ενός καταυλισμού αυτόνομου χωρίς έλεγχο και μονίμως σε κατάστασης αναρχίας.

Μετανάστες και πρόσφυγες ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ με βάση την Ελληνική Νομοθεσία.

Αντιθέτως, Πολιτεία, δικαιοσύνη και Έλληνες (ΜΜΕ και Φορείς) θα έπρεπε να είναι κοντά στους Έλληνες πολίτες προβλέπεται άλλωστε από το σύνταγμα.

Οι κάτοικοι χάνουν την περιουσία τους την ιδιοκτησίας τους την ζωή τους.

Η ευθύνη είναι δική σας για το πώς έχει εξελιχθεί….

Στην Ειδομένη δεν υπάρχει η πολιτεία …δ εν υπάρχει δικαιοσύνη.

Είναι ένας γεωγραφικός χώρος προφανώς αυτόνομος που τείνει να εδραιωθεί η Αναρχία από τους πρόσφυγες, μετανάστες και Αλληλέγγυους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.