Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Τατίδης: "Ιδού το Δικαστικό Μέγαρο Κιλκίς, ιδού και το πήδημα"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Αυτές τις ημέρες πραγματικά με προβλημάτισαν όλες αυτές οι αναφορές στον τοπικό τύπο του Κιλκίς για την έκβαση του θέματος Τ.Ε.Ι Κιλκίς. Αφού μπήκα στο γήπεδο της προσπάθειας επίλυσης του θέματος Τ.Ε.Ι Κιλκίς, πολλοί μου είπαν "άντε να δούμε τι θα κάνεις και εσύ", όταν ρωτούσα για πληροφορίες, μου τις έδιναν διστακτικά, δύσπιστα, μου έλεγαν ξέρεις πόσες φορές τα έδωσα. 

Τώρα που η λύση πλέον είναι στο παρά ένα, βγήκαν πολλοί να ισχυρίζονται πως αυτοί ενδιαφέρθηκαν, τελευταία στιγμή μπήκε στο γήπεδο και η Ένωση Κεντρώων με ανακοίνωσή της.

Είναι θετικό που όλοι μας ζητάμε την αναγνώριση της πατρότητας της λύσης του θέματος Τ.Ε.Ι Κιλκίς. Να εκμεταλλευτούμε λοιπόν την τόση μεγάλη ομάδα, που ενδιαφέρεται για πρώτη φορά, από ότι γνωρίζω, για επίλυση προβλήματος στο Κιλκίς.

ΠΡΟΚΑΛΩ λοιπόν όλους, να ξεκινήσουμε σύσσωμοι όλοι οι φορείς, όλες οι τοπικές αρχές, από όλους τους χώρους, την λύση του θέματος "ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΙΛΚΙΣ", με όποιον θέλει μπροστάρη. Ας κάνουμε την μεγάλη αρχή, να δουλέψουμε όλοι μαζί για αυτόν τον τόπο, για το Κιλκίς.

Όποιος, όποια, θέλει να ξεκινήσει την ομάδα για την προσπάθεια για το Κιλκίς, ο αριθμός τηλεφώνου μου είναι 6937385037, ΣΤΑΘΕΡΟ & ΦΑΞ ΚΙΛΚΙΣ: 2341075240 ΣΤΑΘΕΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2310756881, E-MAIL: tatidisnikos@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου