Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Τατίδης: "Ιδού το Δικαστικό Μέγαρο Κιλκίς, ιδού και το πήδημα"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Αυτές τις ημέρες πραγματικά με προβλημάτισαν όλες αυτές οι αναφορές στον τοπικό τύπο του Κιλκίς για την έκβαση του θέματος Τ.Ε.Ι Κιλκίς. Αφού μπήκα στο γήπεδο της προσπάθειας επίλυσης του θέματος Τ.Ε.Ι Κιλκίς, πολλοί μου είπαν "άντε να δούμε τι θα κάνεις και εσύ", όταν ρωτούσα για πληροφορίες, μου τις έδιναν διστακτικά, δύσπιστα, μου έλεγαν ξέρεις πόσες φορές τα έδωσα. 

Τώρα που η λύση πλέον είναι στο παρά ένα, βγήκαν πολλοί να ισχυρίζονται πως αυτοί ενδιαφέρθηκαν, τελευταία στιγμή μπήκε στο γήπεδο και η Ένωση Κεντρώων με ανακοίνωσή της.

Είναι θετικό που όλοι μας ζητάμε την αναγνώριση της πατρότητας της λύσης του θέματος Τ.Ε.Ι Κιλκίς. Να εκμεταλλευτούμε λοιπόν την τόση μεγάλη ομάδα, που ενδιαφέρεται για πρώτη φορά, από ότι γνωρίζω, για επίλυση προβλήματος στο Κιλκίς.

ΠΡΟΚΑΛΩ λοιπόν όλους, να ξεκινήσουμε σύσσωμοι όλοι οι φορείς, όλες οι τοπικές αρχές, από όλους τους χώρους, την λύση του θέματος "ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΙΛΚΙΣ", με όποιον θέλει μπροστάρη. Ας κάνουμε την μεγάλη αρχή, να δουλέψουμε όλοι μαζί για αυτόν τον τόπο, για το Κιλκίς.

Όποιος, όποια, θέλει να ξεκινήσει την ομάδα για την προσπάθεια για το Κιλκίς, ο αριθμός τηλεφώνου μου είναι 6937385037, ΣΤΑΘΕΡΟ & ΦΑΞ ΚΙΛΚΙΣ: 2341075240 ΣΤΑΘΕΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2310756881, E-MAIL: tatidisnikos@gmail.com






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.