Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Απονομή διπλωμάτων προπονητών kick boxing από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Στις 6/2/2015 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής των διπλωμάτων προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας kick boxing (Π.Ο.Κ.) στο κέντρο διασκέδασης SELL CLUB στην Αθήνα. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τους δυο φορείς με σκοπό την απονομή των αναγνωρισμένων κρατικών διπλωματών προπονητών kick boxing στους προπονητές που παρακολούθησαν την σχολή προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού την προηγούμενη χρονιά. 

Την σχολή παρακολούθησαν σχεδόν όλος ο προπονητικός κόσμος του αθλήματος του kick boxing. Στην σχολή αυτή συμμετείχε και ο ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ με τον προπονητή του Πουντζουκίδης Κων/νο οπού παρακολούθησε και αυτός την σχολή και παρέλαβε το κρατικό δίπλωμα προπονητού από τον πρόεδρο της Πανελληνίας Ομοσπονδίας. 

Μετά την απονομή των διπλωματών έγινε βράβευση διακριθέντων αθλητών της ομοσπονδίας και ακολούθησε μια ωραία βραδιά με διασκέδαση για όλο τον προπονητικό team του αθλήματος να βρίσκεται εκεί. 

Ο Πουντζουκίδης Κων/νος μετά το πέρας της εκδήλωσης δήλωσε ότι οι προπονητές πρέπει συνεχώς να ανανεώνουν τις γνώσεις τους και τις προπονητικές μεθόδους που ακολούθουν στους αθλητές τους, παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις πόσο μάλλον μέσα από μια σχολή προπονητών που έγινε υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του μοναδικού επισήμου φορέα του κράτους να δίνει σε αυτό το δίπλωμα την βαρύτητα και την ευθύνη αλλά και την υπερηφάνεια της κρατικής αναγνώρισης σε όλους τους προπονητές που παρακολούθησαν αυτήν την σχολή. Ευχαρίστησε επίσης την Ομοσπονδία του kick Boxing(Π.Ο.Κ.) για την πρωτοβουλία αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.