Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Αίας Κιλκίς Βόλεϊ: Το ίδιο σκηνικό

Με νίκη και πάλι επέστρεψαν στις αποσκευές τους (την 8η κατά σειρά) οι μικρές θαυματουργές Παγκορασίδες του ΑΙΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ. Παίζοντας συναρπαστικό βόλεϊ σε έναν αγώνα αμφίρροπο με πολλές ανατροπές, κατάφεραν να κρατήσουν το σερί των νικών και μέσα στο Αιγίνιο, το Σάββατο που μας πέρασε (6 Φεβρουαρίου 2016) παίρνοντας δύσκολη νίκη 1-3 σετ.

Έχοντας στην άλλη μεριά του φιλέ την πολύ καλή ομάδα του ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ, το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά και οι πόντοι μοιράζονταν και στα δυο γήπεδα, το σετ όμως κατάφερε να πάρει ο ΑΙΑΣ, με μικρή διαφορά (23-25). Το 2ο σετ κερδήθηκε πιο εύκολα 25-20. 

Η ανατροπή ήρθε στο 3ο σετ στο οποίο οι πολύ καλές αθλήτριες του Αιγινίου ανόρθωσαν ανάστημα και κατατρόπωσαν την Κιλκισιώτικη ομάδα με σκορ 25-17.

Η έκπληξη όμως ήρθε στο 4ο σετ όπου οι Κιλκισιώτισσες αν και έχαναν 19-11 κι όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα κρινόταν στο τάι-μπρέικ (5Ο ΣΕΤ), ανέτρεψαν τα δεδομένα και με ένα καταπληκτικό σερί πόντων το κέρδισαν 21-25, προσθέτοντας άλλη μια νίκη στο ενεργητικό τους και δείχνοντας ότι όταν θέλουν, μπορούν!

Την αμέσως επόμενη μέρα, ο ΑΙΑΣ ταξίδεψε και πάλι στη Σκύδρα για τον αγώνα των Γυναικών του αυτή τη φορά που όμως και πάλι δεν κατάφερε να παρουσιάσει την καλή της εικόνα και να αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή ομάδα της Σκύδρας που εξακολουθεί να μένει αήττητη και πρώτη στην κατάταξη του τοπικού Γυναικείου Πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ. Ο αγώνας έληξε άδοξα για τον ΑΙΑΝΤΑ 3-0, με ελάχιστες καλές φάσεις για την ομάδα.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
: ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 --- ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ

Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ- ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΩΡΑ: 14.30

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 – ΔΑΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ- Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΩΡΑ: 16.00


Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΗΛ: 6972-680-579
https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.


Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 16/17-2-2016


Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ -- ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΚΑΝΤΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΤΑΝΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΔΟΜΝΑ

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΤΘΙΛΔΗ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΕΝΙΑ

ΜΑΧΜΟΥΤΑΪ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ


Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΛΑΪΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ

ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ΗΛΕΚΤΡΑ

ΣΑΛΑΜΑΝΔΡΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΧΝΙΤΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΚΟΤΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ

ΚΑΝΤΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.